Topdag !

Zaterdag was een goeie dag.  `s Morgens op de fiets naar de Jumbo de boodschappen gehaald. Daarna met Martijn een rondje Kringloop gedaan. Geen leukere activiteit als snuffelen in zo`n tweedehands winkel. We hadden wel een doel: een hometrainer. Het lijkt me fijn om zo`n ding in huis te hebben. Dan kan ik daarmee mooi aan mijn conditie gaan werken. En heb ik nog weer eens zo`n last van mijn rug, en is het slecht weer, dan kan ik gewoon binnen fietsen.  Helaas, geen hometrainer gevonden, maar wel een hoop andere leuke spullen. Tja, ik kan zo`n winkel niet uit, zonder dat ik wat gekocht heb.  Wat dat betreft lijk ik wel een beetje op zo`n hamster.  Verzamelen !!!! Ik ben gek op oude borduurwerkjes. Ik vind het mooi om deze een "tweede" leven te geven, zodat ze niet in het afval verdwijnen, maar dat iemand anders er nog plezier aan heeft. Ik maak er b.v. tassen mee. Zoals op de foto bij dit blog te zien is, heb ik er weer een paar leuke borduurwerkjes gescoord.  Ik ben dan ook benieuwd naar de mensen die het geborduurd hebben, hoeveel uren werk daar wel niet in zit. Vaak zijn dit spullen die bij het opruimen van het huis van oma of moeder tevoorschijn komen, en die niemand wil hebben. Gelukkig is er dan nog de kringloopwinkel waar het heengebracht kan worden. En lucky me, om het dan te kunnen kopen. 

We gingen lunchen bij Demmers in Baarn. Ik voelde me wat beter, en dacht, een tomatensoepje en een boterham met kroket. Helaas, kwam ik weer bedrogen uit. De tomatensoep smaakte me echt niet. En na een paar happen heb ik het laten staan. Toen de ober kwam en het bijna volle bord zag staan, vroeg hij of het niet smaakte. Aangezien eerlijk zijn het langst duurt vertelde ik hem, dat ik aan de chemo zat, en dat alles op dit moment anders smaakt, en ik er soms misselijk van wordt. Het lag dus niet aan de soep, maar aan mij ! Toen hij de rekening kwam brengen, vertelde hij dat ze de soep van de rekening hadden gehaald, en dat ze een collega hadden die ook chemo had gehad, en het verhaal van mij herkende. Nou, dat vond ik wel weer heel bijzonder en lief. 

`s Avonds bij een vriendin gegeten die volgende week 50 wordt. Van tevoren maar een pilletje genomen tegen de misselijkheid, en gelukkig werkte het deze keer goed, zodat ik van een heerlijke bbq heb kunnen genieten. Life goes on!  Wat is het heerlijk om dan zo met elkaar te kunnen genieten van een lekkere maaltijd in goed gezelschap. 

1 reactie

Hoi lieve Margareth. Vanaf nu volg ik je in deze waardeloze periode. Wat ben je optimistisch en wat schrijf je leuke teksten. Zo bijzonder om jouw wel en wee te kunnen volgen!  Ik wens je heel veel sterkte en kracht de komende tijd. We denken aan jullie.  TOI TOI. groetjes Mariska L.

Laatst bewerkt: 08/06/2021 - 19:32