Het verlossende woord

15-01-2019 de uitslag was gister op mijn telefoon binnen gekomen. En vandaag krijgen we officieel te hier wat er gaat gebeuren. 

We worden geroepen en er staat een geheel nieuwe oncoloog voor me. We hadden er hier al 2 gezien en deze was weer nieuw voor ons. We gaan zitten en krijgen de uitslag. We geven aan dat we het al wisten en willen graag weten wanneer we gaan beginnen met de BEP kuur. De oncoloog kijkt ons een beetje verbaast aan en weet niet goed wat ze er mee aan moet. Ze verteld dat ze net een voorbespreking hebben gehad en dat de mogelijkheid er is dat we nog een maandje wachten een nieuwe cd scan doen en dan beslissen. 

Mijn vrouw en ik geven direct aan dat dit niet was afgesproken en dat het zeker was dat het om uitzaaiingen ging als ze er nog zaten nu. En ze zitten er nog. Sterke ze zijn gegroeid. Dus wachten??? Nee we gaan beginnen. En we willen graag weten wanneer. We zijn er klaar mee en klaar voor. De oncoloog stameld een beetje iets van ja dat wilde we aan u laten. We geven aan dat we willen beginnen en dat we hadden verwacht dat dat ook aankomende week zou starten. De oncoloog geeft aan dit in werking te gaan zetten en we worden vandaag en anders morgen ochtend gebeld met de datum. Waarschijnlijk gewoon volgendeweek beginnen. 

Die middag geen telefoontje. De volgende ochtend ook niet.  Dus in de middag bel ik zelf en ja meneer de brief met uitnodiging heb ik idd gister nog op de post gedaan. U mag zich 22-01-2019 melden op de afdeling om 10u. 

 

Yes ik mag beginnen. Veel mensen vragen me hoe voel je je. En dit is een gevoel, een gevoel die ik niet goed kan beschrijven. Een van boosheid en verdriet, een van angst en spanning maar ook een van opluchting.  Ik hoor je denken......... opluchting? Ja opluchting, eindelijk is er een einde aan de onzekerheid. Eindelijk gaan we verder en zie ik (voel ik) dat we naar het einde van de onzekerheid gaan. We gaan iets dien dat zal helpen. 

Ja ik vind het eng. Ja het wordt zwaar maar ik zie licht aan het einde waar ik naar toe kan vechten en sterker uit kan komen.  Een wak in het ijs waar ik onder zwem.  

22-01-2019 ga ik me melden in het AMC e  ga ik knokken. Ik ga proberen deze blog bij te houden. En hoop dat je mee zal lezen. Ik waardeer het ook als je een berichtje achterlaat en je niet te erg stoort aan de taal en spellingsfouten.  

 

Wordt vervolgd 

8 reacties

Sterkte en veel kracht gewenst 🍀🍀🍀💪💪💪

Liefs Alise ❤

Laatst bewerkt: 23/01/2019 - 07:55

Lieve Jeroen. Gelukkig “mag” je nu de BEP kuur. Ik denk dat je het gevoel hebt dat het nu eindelijk serieus aan wordt gepakt. Zaar zal het zijn. We kunnen niets anders doen dan jouw en je gezin met onze luefde omringen en kijken of we af en toe wat practisch kunnen doen. Dikke kus.

Laatst bewerkt: 23/01/2019 - 21:04