Een nieuwe chemokuur

Hoi lieve allemaal,

Vandaag begint mijn vader aan een nieuwe chemokuur. Hij krijgt dezelfde kuur als waar ze in november 2020 mee begonnen zijn, in de hoop dat hij deze keer net zo goed aanslaat. We proberen positief te blijven denken en gaan er daarom maar van uit dat de kuur aanslaat (wet van de aantrekkingskracht, daar geloof ik wel een beetje in). 
Wat nu volgt zijn 5x 3 opeenvolgende dagen met kuren. Vandaag dus de eerst dag; laat die troep maar lekker zijn werk doen.. :)

Tuurlijk kan het verkeerd gaan en slaat de chemo totaal niet aan. Die kans is er altijd. Toch geloof ik in de kracht van positief denken.
Ondertussen draait het gewone wereldje maar door. Ik probeer daarin mee te draaien, maar dat lukt niet altijd even goed. Mensen die koste wat het kost op vakantie gaan, leuke dingen ondernemen... Die mensen benijd ik. Had ik maar het vermogen om mijn vakantie tot één van mijn grootste zorgen te rekenen.. Dat is rijkdom.
Enfin, rijkdom is ook het feit dat mijn ouders er allebei nog zijn. En dat ik met ze kan praten wanneer ik dat wil. Alles is relatief... 
Bedankt voor het lezen :)