Tweede hormoonbehandeling slaat niet aan

Zoals ik al in mijn vorige blog vertelde is mijn moeder inmiddels 3 maanden terug aan de tweede hormoonkuur ditmaal  Tamoxifen begonnen. Doordat de eerste zo goed gewerkt had hoopten we ook bij deze op een goed resultaat. Helaas deze doet niets tijdens de kuur kreeg ze nieuwe tumoren.

Na deze heftige uitslag was mijn moeder ervan overtuigd dat de laatste optie een “lichte” chemo voor haar geen optie was. Echter na van verschillende mensen te hebben gehoord dat deze chemo (in pilvorm? tijdelijk toch wel voor verlenging zonder teveel ellende kan zorgen, staat ze hier nu toch eventueel voor open, ook omdat je naar zeggen zo weer kunt stoppen wanneer het niet bevalt en onder het motto “niet geschoten is altijd mis” Mijn moeder is 82 jaar  en wil nog heel graag, maar is er iemand die hier ervaring mee heeft?

 

1 reactie

Ik heb chemo in pilvorm gehad. Capecitabine was dat. Ik heb in 20 maanden 25 kuren gehad. Het deed het bij mij heel erg goed. 

Wil je meer weten en is het capecitabine dan kun je bij zoeken bovenaan de pagina  capecitabine invullen. Er zijn kort geleden vragen en blogs over geweest hier op kanker.nl. 

Staat er niet bij wat je zoekt? Kun je op onderstaande link je vraag stellen.

https://www.kanker.nl/node/add/forum?forum_id=5768

Sterkte voor jullie.

Liefs Alice ❤

Laatst bewerkt: 12/03/2020 - 06:28