opnieuw slecht nieuws

Na twee hormoonkuren waarvan de eerste wel werkte maar de tweede niet, zijn we aan de chemopillen begonnen.

Na  5 kuren vandaag uitslag petscan, oude tumorhaarden hebben gereageerd op chemokuur, alleen nieuwe kanker haarden in ruggewerf, heupen en bovenbenen.

Wat nu? deze chemo werkt hier niet voor en alleen bestraling tegen pijn is mogelijk.

Mijn moeder kan niet door MRI vanwege pacemaker.......

Heeft iemand hier ervaring mee?

Groetjes ma

5 reacties

Wat heftig voor jullie. Ook bij mij werkte de hormonen behandelingen niet de Taxel chemo via infuus wel op mijn botten maar niet op mijn lever. Nu zit ik aan de FEC kuur ook chemo via infuus en na 3 kuren was de lever van 3/4 vol nu alleen nog maar vlekjes. Blijf hoop houden ze kunnen zoveel tegenwoordig. 

Sterkte en veel kracht

Liefs Alice❤

Laatst bewerkt: 16/06/2020 - 17:34

Dank je wel voor je reactie Alise, fijn dat er nu voor jou toch een beetje positief nieuws is.  Wij zullen volgende week wel een afspraak bij de Neuroloog krijgen, wordt heel spannend want mijn moeder heeft een pacemaker, wat niet kan samen met een MRI, die eigenlijk nodig is om duidelijkheid te krijgen.....

Liefs,

Mary-Ann

 

Laatst bewerkt: 17/06/2020 - 07:49

En een pet-ct scan is dat ook niet mogelijk? Ik krijg die nl de laatste tijd omdat een ct scan niet voldoende informatie geeft mbt tot mijn lever. 

Heel veel sterkte voor jullie.

Liefs Alice ❤😘

 

Laatst bewerkt: 17/06/2020 - 14:55

Hoi Alice,

mijn moeder heeft nu een petscAn gehad en voor de bestaande tumoren heeft het wel wat gedaan maar helaas zijn er wat cellen er tussenuit gepiept en zitten nu op de ruggenwervels 😓

mri voor exacte locatie niet mogelijk ivm pacemaker niet mogelijk helaas....

donderdag afspraak neuroloog om te kijken of er bestraling mogelijk is, om de pijn in toom te houden en neem ik aan verdere uitbreiding!

we wachten af 😘

Laatst bewerkt: 22/06/2020 - 09:11

Wat een schrik voor jullie  maar wanhoop niet.  Hou moed en wees mondig.

Ook zonder mri is het mogelijk om die te behandelen. Een botscan is misschien ook mogelijk voor je moeder. Daarop kunnen ze ook heel veel zien en behandeling volgen. 

Afwachten wat de neuroloog zegt en anders zelf een vraag stellen wat wel mogelijk is. 

Bij mij deed Taxol het wel op de botten maar niet op de lever. Capecitabine deed het goed op alle tumoren bij mij en nu de FEC kuur gelukkig ook. Misschien vragen naar deze behandelingen bij de oncoloog. 

Sterkte e  succes.

Liefs Alice ❤

Laatst bewerkt: 22/06/2020 - 11:11