moe ,moe,en nog eens moe ❤️

de laatste 2 wk ben ik erg moe ,vorige week duurde het 3dgn ,vd aanvallen ,dat ik geen boe of bah kan zeggen ,haal het wel weer in ,en dan kan ik alles weer ,maar begin vd week had ik het weer ,lichamelijk doet me dan alles pijn ,en moe moe ,en dan neem ik weer rust en dan gaat het wel weer ,mijn lieve zus zegt kan nog v bestraling komen ,moet nog voor  controle ,jaarlijks v borstkanker ,kan het haar vragen  ,maar nu alweer 2 jaar geleden ,ben wel een persoon die leuke dingen doet ,druk ,lachen met vriendinnen ,maar zulke dgn knap ik helemaal af >>> nu woensdag heerlijk naar de blauwvingerdagen met mijn dochter maar geheid dat ik weer moe thuis kom ,nou ja heb het er wel voor over >> voor mijn lieve schat ❤️ alles komt goed  ❤️ maar verder gaat alles goed met mij .....

2 reacties

Hoi Marjo, ik heb geen idee waar die moeheid vandaan komt. Of het nog wel van de bestraling komt. Ik heb een vriendin die al zeker vijf jaar geleden bestraald is en zij is ook steeds heel moe. Nu wil ze bloed laten prikken om te kijken waar dat vandaan komt, want je kan toch niet zomaar aannemen dat het van de bestraling komt? Wel leuk dat je naar de blauwvingerdagen gaat met je dochter. Veel plezier en hopelijk heb je dan weinig of geen last van vermoeidheid. 

Lieve groetjes, Liesbeth

Laatst bewerkt: 14/07/2019 - 23:09

dank je voor de tip lieve liesbeth ,ga ik binnenkort mijn bloed prikken ,moet nog v mamografie ziekenhuis dus vraag het haar wel ,valt nu wel mee ,met het moe zijn     Liefs v mij Marjo 

Laatst bewerkt: 15/07/2019 - 15:17