Weer even vakantie gehad🔆

Venetië met de Rialtobrug op de achtergrond

Ja, ik ben weer op vakantie geweest 😊
De Biënnale in Venetië stond al lang op mijn verlanglijstje en dat is mooi om in oktober te doen als het wat rustiger is. Het was ook nog eens mooi weer, dus wat wil je nog meer?
een extra stopweek van de chemopillen zorgde ervoor dat ik energie had en goed kon lopen in Venetië, want daar mag je niet op een elektrische step of fiets. De reis erheen was al prachtig met de mooie beginnende herfstkleuren in de bergen. De Biënnale was fantastisch, met prachtige kunst uit heel veel landen in de Giardini, het Arsenaal maar ook in veel palazzo’s verspreid in de stad ( een buitenkansje om daar eens binnen te kijken). De titel was ‘milk of dreams ‘  waarbij het bij veel kunstenaars ging over de mens en gezondheid en over duurzaamheid en het milieu. Het sloot helemaal aan bij wat mij bezighoudt en gaf enorm veel inspiratie. Na 5 dagen Venetië zijn we naar Salzburg gegaan (2 nachten) en daarna nog naar mijn zus die in Passau woont. In Salzburg en ook in Passau naar een concert geweest dus ook de oren hebben weer genoten.
Ik word heel blij van kunst en muziek, dus deze vakantie was echt een kadootje. Gelukkig is het ook nog mooi weer in Nederland en heerlijk om nu buiten te zijn, zo is de herfst ook een prachtig jaargetijde 🍂.

1 reactie

Heerlijk blog om te lezen. Fijn dat je zo genoten hebt van deze reis! Nieuwe energie gekregen begrijp ik wel

Ja, ik houd ook zo van de herfst... de kleur verandering van de bomen, de blaadjes die knisperen als je erover heen loopt.... stoofpotjes maken... ja, zalig 😀😊

Lekker nagenieten van je reis😀

Liefs elma

Laatst bewerkt: 13/10/2022 - 10:56