Kleine ongemakken en grote dankbaarheid 💚

Een reiger tussen de rozen

De tijd vliegt voorbij, het is alweer bijna twee weken geleden dat ik schreef.
Toen had ik ‘s avonds het 30 jarig jubileum feest wat ontzettend leuk was met alle oud collega’s, ik heb zelfs gedanst. Daarna had ik een redelijk drukke week met allemaal gezellige afspraken, het begon zondag met zeilen met vrienden in Friesland. Dat was heerlijk want het was nog erg mooi weer. Dinsdag weer de eerste keer yoga na de vakantie, wat was dat weer fijn. En zo had ik die week elke dag wel iets gezelligs. Deze week voel ik me meer moe en heb ik last van de bijwerkingen, gelukkig heb ik ook niet veel afspraken.
Ik ben net bij de tandarts geweest voor controle. Mede door de chemo had ik veel aanslag op mijn tanden en om gaatjes te voorkomen gaf ze het advies om toch tandpasta of spoelmiddel met meer fluoride te gebruiken. Ik gebruik nu namelijk peuter tandpasta omdat de menthol in gewone tandpasta teveel irriteerde in mijn mond. Gelukkig gaf ze ook tips over welke tandpasta en mondwater ik dan het beste kan proberen. Er zijn ook tandpasta’s die werken tegen een droge mond. Ik ga het proberen en laat het dan weten.
Mijn teennagels gaan schilferen en langzaam verdwijnen, dat ga ik met de oncoloog bespreken, maar als iemand tips daarvoor heeft, heel graag.
Zo zijn er toch zoveel kleine dingen waar ik last van heb en aan de andere kant ben ik ook heel blij dat het in grote lijnen zo goed met me gaat. Dankbaar dat de tumoren stabiel blijven bij deze behandeling en dat ik kwaliteit van leven heb, lieve mensen om me heen en een prachtige natuur ook in dit seizoen. Een reiger die even kwam kijken naar onze tuin en op de foto hieronder zie je de laatste bloemen uit de moestuin en onze eigen tuin 🍀🎶🍀

1 reactie