De tijd vliegt voorbij en ik neem rust

Alweer ruim twee weken geleden schreef ik de vorige blog, wat gaat de tijd toch snel. Na de goede uitslag ben ik weer in mijn valkuil gestapt van veel teveel afspraken plannen en dingen doen. Ik werd teruggefloten door mijn lichaam, door een blaar op mijn grote teen die maar niet weggaat en nu zelfs ontstoken is. Twee dagen geleden kreeg ik koorts erbij en heb ik een etmaal lang een soort van turbo griep gehad. Ik moet mezelf echt beter beheersen en daartoe word ik nu gedwongen door mijn lichaam, met de voet omhoog en rustig aan om volledig van de griep te herstellen. Het lichaam is een mooi systeem wat de gezondheid reguleert, behalve als je alle signalen negeert, dan zegt het op een zeker moment nee. En dus zit ik nu letterlijk op de blaren 🥲
Ik neem me nu voor dat ik de komende week alleen de geplande activiteiten doe en dat ik geen nieuwe afspraken maak, hoe leuk ook. Ik ga weer beter mijn agenda beheren en desnoods plannen doorschuiven of afzeggen.
Fysiek en psychisch gaat het goed met me en dat wil ik graag zo houden, zeker nu onherroepelijk de herfst en winter eraan komen wat toch al moeilijker voor me is.

2 reacties

Dat noemen ze ongeduld en enthousiasme beste Marie, ik weet daar serieus alles van🤭🤭 sterkte 🌹

Laatst bewerkt: 02/09/2022 - 17:34

'Ik heb een plan: ik heb géén plan!' Dat is soms voor een poosje het beste plan. Sterkte!

Gr.,

Carolina X 

Laatst bewerkt: 03/09/2022 - 10:40