Down under

Nu de dagen weer korter worden en de corona weer aardig in opkomst is moeten we helaas weer oppassen. Bezoek, verjaardagen, familie / andere feestjes en sporten op de sportschool voor mij weer taboe zijn. In mijn omgeving dwarrelt het al behoorlijk rond de corona. Mijn grootste angst om dit te krijgen. Juist nu de kanker onder controle is en tijdelijk weg is. Mijn dochter en schoonzoon over een paar weekjes een kindje krijgen. Ik wil niemand besmetten en zelf ook niet besmet raken.

Vorige week bloed geprikt en maandag 16.00 zou ik gebeld worden door mijn oncoloog. Maandag vroeg met Max uit en 10 voor 4 zat ik klaar te wachten op het telefoontje. Al wie belde niet mijn oncoloog. Misschien een spoed tussen door of het spreekuur uitgelopen. 5 over half 5 nog niets zou toch geen slecht nieuws gesprek worden dat hij mijn oncoloog zich moet voorbereiden? Je bedenkt de gekste dingen en de zenuwen gieren door je lichaam. Ondanks dat het steeds beter gaat en de bijwerkingen langzaam weg ebben. Ik steeds meer energie krijg, weer aan het sporten ben geslagen. Dan gaat 10 voor 5 mijn telefoon onbekend nummer dat zal hem zijn. Bloed waarden zijn netjes en je tumormarkers behoorlijk gedaald. Ik stel voor over 6 weken weer te prikken. Mocht er wat geks uitkomen wat ik eigenlijk niet verwacht kunnen we altijd een scan doen. Pfff opgelucht en heel blij dat had ik eigenlijk niet verwacht. Ik had al een kleine week last van de ribben en was ook bang dat het daar zou beginnen.  Niets wijst erop dat het weer actief is dus het zullen de spieren waarschijnlijk zijn. Ben na de vakantie weer fanatiek aan het sporten dus opzich kan dat ook natuurlijk.

Doordat ik geen behandeling heb op dit moment en dus ook niet steeds naar het ziekenhuis hoef heb ik tijd over. Wij hebben een stacaravan gekocht in juli en hebben geplaatst op een camping in Drenthe. Er was dus nog veel te doen. In de week van 11 tm 19 september zijn we er even tussenuit geweest en hebben daar geklust gefietst en genoten van het prachtige weer. Wat een cadeautje  lekker even tijd voor ons zelf. Er moet nog veel meer gebeuren maar dat doen we in het voorjaar.

Voorheen durfden we niet verder te plannen dan een 14 dagen vooruit. Je weet het nooit. Nu de laatste tijd plannen we verder. De aankoop van de stacaravan is er 1 van.  Ik kom hier waar we al 33 jaar komen zo tot rust slaap hier beter dan thuis. Loop het pad uit zo de bossen in en op de fiets zo op de kale duinen.

Op de kale duinen staat de boom van de bovenstaande foto. Daar achter is een plas en aan de andere kant van het water de uitkijk toren.  Heerlijke plaats mijn bankje komt daar te staan, teminste als staatsbosbeheer het goedkeurt.

Ik wil namelijk niet begraven worden maar gecremeerd. Ik wil niet in een urn ergens staan. Ze mogen best wat hebben om te verwerken in een sierraad maar de rest graag uitstrooien op deze plek waar ik mijn bankje wil hebben staan. Ik wist ook niet dat het mogelijk was. Ik hoorde het van onze lieve Kim, ons lotgenoot zoveel bewondering voor haar. Dat sprak mij zo aan dat ik dat ook graag zou willen. Een plek waar je nu samen heen kunt en later je nabestaanden een plek hebben om heen te gaan waar je samen veel herinneringen hebt.

Pas goed op jezelf, hopelijk gaat het ons deur voorbij die corona. 

Liefs Alice ❤😘

49 reacties

Hi Alice,

Het klinkt als een heerlijk plekje zeg! Hopelijk mag je er nog heeeeeeel veel fijne momentjes gaan beleven. En wat betreft het bankje, ik wist helemaal niet dat dat kon. Je brengt me op een idee, dankjewel! Slaap lekker voor zo en voor morgen weer een fijne dag gewenst!

liefs Bianca

Laatst bewerkt: 01/10/2020 - 23:23

Lieve Bianca,

Ook ik had er geen weet van dat het kon zo'n bankje. Kim sprak erover en het sprak mij ook erg aan. Niet standaard want dat ben ik ook niet. Fietsende hier in de omgeving kwam ik er achter dat er al van die bankjes staan. Op de meeste zit een plaatje met een tekst. Een tekst die jezelf kan bedenken.

Hoe gaat het met je?

Liefs Alice 😘❤

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 07:59

Hoi Alice,

Ik zal als ik aan het wandelen ben er ook eens wat meer op letten. Dan ga ik ze vast ook tegenkomen. Ik vind het echt iets om ook eens uit te ze gaan zoeken. Het spreekt me heel erg aan. Hier gaat het na een zware week na de tweede kuur gelukkig weer een stuk beter. Het wordt weer tijd voor de goede dagen :) Laat het weekend maar komen :) Gezellige dingen doen, zin in!

Fijn weekend ook!

Groetjes Bianca

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 15:27

Lieve Alice,

Wat zorg je goed voor jezelf. Wat geweldig dat je zulke uitjes plant en lekker met de stacaravan op pad gaat. Die fijne momenten pakken ze je nooit meer af. En het lijkt me een plekje waar je heerlijk de rust vindt. Ik snap dat het jouw plekje is...

Slaap lekker maar weer. Morgen weer een dag om mooie momenten te creëeren. 

Liefs Sandra

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 00:18

Het is hier heerlijk lieve Sandra. De rust de vogels en de natuur, ik geniet hier zo. Mijn ouders hadden hier een stacaravan en later een chalet. Wij kwamen toen de kinderen klein waren hier vaak op vakantie. Later met de toercaravan hebben we in het voorseizoen gekampeerd.  Nu hebben de meiden en schoonzoons zelf een toercaravans en staan ze hier ook zelf. Dus echt een plek waar we allen het fijn vinden.

We zijn er nu ook lief heeft een dag vrij. Fijn weekend.

Liefs Alice 😘❤

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 08:06

Toen ik afgelopen juni hoorde dat de kanker weer terug was, ging bij mij een knopje om: Hoezo sparen voor de toekomst, voor...."later" . Hoeveel later heb ik? Hoeveel later heeft mijn lieve echtgenoot? Altijd maar bezig met de toekomst eigenlijk. We waren er klaar mee en...... we hebben een boot gekocht😄

Echt zo geweldig! We tokkelen heetlijk rustig door de rivieren en kanalen. Die natuur! Zucht. Zo mooi, zo rustgevend. Waarom hebben we dit niet eerder gedaan? Als we voor anker liggen en vlakbij een stel zwanen met hun jongen voorbij zien zwemmen en we de stilte horen.... ben ik zoooo gelukkig😍

Liefs voor jullie allemaal🥰

Laatst bewerkt: 04/10/2020 - 14:03

Hoi Sandra,

Helemaal gelijk...

Genieten wat jullie nog kunnen genieten !!!

Groetjes  Hans

---

Laatst bewerkt: 04/10/2020 - 14:16

lieve Hans,

Dankjewel. Ik begrijp dat het met jou niet zo goed gaat. Als een knuffel alles zou oplossen, zou ik je nooit meer loslaten. 

Ik hoop dat er soms momenten zijn, waarop je nog kunt glimlachen. 

Dikke knuffel

Laatst bewerkt: 04/10/2020 - 16:27

Dat probeer ik zeker te blijven doen hoor.

Door al dat afvallen ga ik eindelijk weer eens dat goddelijke

lichaam krijgen wat ik vroeger had, dus dat is weer een voordeel...hahaha

XXX Hans

---

Laatst bewerkt: 04/10/2020 - 16:36

Hahaha, geweldig mens ben je. Ik zie in je berichten vaak je humor terug. 

Maar gelukkig zie ik ook je eerlijkheid terug. Dat het gewoon soms KUT is. Wat een fijn gevoel is dat he? Dat je hier gewoon mag uiten hoe je je voelt. En dat dat gevoel er gewoon mag zijn. Niemand die tegen je zegt: Positief blijven hoor! Nee, je voelt wat je voelt. En als je je goed voelt en grappen maakt, lachen we mee. En als je je rot voelt, huilen we met je mee.

Dat is zo warm en zo helpend in deze groep. Dat het goed is. Dat jij goed bent. Dat je alle steun en warmte krijgt. Zo ervaar ik het.

Liefs Sandra

Laatst bewerkt: 04/10/2020 - 17:04

Lieve Alice,

Wat een prachtige plek om een bankje neer te zetten en later naar terug te kunnen om toch nog een beetje samen te genieten van de mooie herinneringen en de natuur. Ik hoop dat het goedgekeurd wordt en het bankje er komt :)

Maar ik ben blij om te lezen dat je daar nog niet op die manier heen hoeft en eerst zelf nog kan genieten van de mooie natuur :) 

En ja, kan me voorstellen dat je extra alert bent om geen corona te krijgen, mijn vader heeft hetzelfde. Gaat ook niet meer naar drukke plekken toe en doet boodschappen heel vroeg in de morgen als het rustig is en de andere helft doen wij met de auto :).

Ik wens je mooie dagen met veel fijne wandelingen in de natuur :)

Liefs Hilde ☼

 

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 07:33

Zo heerlijk hier Hilde, ik ben zeker van plan om hier nog jaren te komen. Ik ben niet standaard en ben dat ook niet van plan te worden.

Hopelijk blijft de corona op afstand . Het is hier corona proef.  Ik heb een eigen wc en een eigen douch.

Wat lief dat jullie voor je vader de grote boodschappen halen. 

Hoe is het nu met je?

Fijn weekend.

Liefs Alice 😘❤

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 08:13

Lieve Alise,

Het gaat wel redelijk met hoor :)

En standaard ben je zeker niet :) Fijn dat je een eigen douche en wc hebt dat scheelt een stuk.Geniet ervan!

Liefs Hilde

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 20:19

Lieve Alice,

Wat fijn, die goede uitslagen weer! En heerlijk om te lezen dat je weer wat verder plant en de stacaravan hebt gekocht. Lijkt me een heerlijke plek! Dat bankje van Kim vond ik ook zo mooi. Hopelijk komt er ook een voor jou, op jouw favoriete plek, waar je dan nog heel vaak zelf op kunt zitten.

Liefs Sandra

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 08:29

Dat bankje gaat er komen. Als we het seizoen hier afsluiten, zal ik me  daar even in verdiepen. We mogen hier het hele jaar komen en elk jaargetijde kent zijn charmes hier. 

Heerlijk echt genieten hier. 

Hoe staat het met je verhuizings plannen of heb ik dat gemist?

Liefs Alice 😘❤

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 08:55

Mooi! Zo fijn inderdaad voor je nabestaanden en zelf ook iets achter kunnen laten op een bijzondere plek waar je zo geniet.

Ja die verhuisplannen...het verandert zo snel weer een andere kant op dat ik er nog maar niks over geschreven heb haha. Wat een hectische huizenmarkt is het. Momenteel is het zo dat we vanaf november een vakantiehuis huren zo'n 20 min rijden vanaf mijn huidige woonplaats. Op een heerlijk rustig park op loopafstand van het strand. Daar heb ik heel veel zin in. In de zomer kom ik hier niet graag op en rondom het strand omdat ik het vaak veel te druk vind, maar in de winter is het heerlijk. Er zijn meerdere koophuizen voorbij gekomen, maar net nadat we dat huurhuis hadden afgesproken kwam er weer een mooi huis voorbij in de buurt. Dat is geen standaard huis; van 1 huis worden er 2 gemaakt en dat is een hele verbouwing. Het leuke is dat wij dan nu in van alles mee kunnen beslissen. Als alles goed gaat krijgen we vandaag het voorlopig koopcontract en als alles dan nog goed gaat hopen we er ergens in december in te kunnen. Maar ik durf het nog niet zeker te zeggen omdat het al eerder toch niet doorging. Spannend totdat we de sleutel in handen hebben denk ik 😅.

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 09:24

Ohh wat spannend, zo te lezen krijg je er energie van. Een nieuwe uitdaging en een huis helemaal naar je eigen zin. Ik ga met je mee hopen dat het lukt en voorspoedig gaat de verbouwing. 

Fijn dat je een huisje kunt huren op een plek waar je ook kunt genieten.

Succes 🤞🤞🤞🍀🍀🍀

Liefs Alice 😘❤

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 10:08

Lieve Alice,

Een schitterende plek voor jouw bankje. Een heerlijke plek waar jullie stacaravan staat. Wat een mooie, goede ideeën. 

En de kanker houdt zich nog koest en dat moet-ie nog heel lang blijven doen.

Heb het goed, op jouw favoriete plek. Heb het heel lang heel goed met je lieve man, je meiden, je kleinkinderen. 

Liefs, Hanneke

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 09:40

Lieve Hanneke,

Dank je wel, eigenlijk zouden we allemaal zo'n mooie plek moeten hebben waar we ons heerlijk ontspannen voelen. Even niet het gevoel hebben dat je ziek bent. Ik heb hier altijd energie voor 10. Ik kan hier echt tot mijn rust komen en me weer opladen. Nu met de corona ook een heerlijke toevlucht oord.

Wij zijn hier nog lang niet klaar Hanneke we moeten nog zoveel zien en meemaken. 💪💪💪🍀🍀🍀

Liefs Alice ❤😘

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 10:02

Hoi Alice,

wat fijn dat het allemaal goed gaat. En wat een mooi idee voor bij de boom. Zo'n stacaravan klinkt heerlijk. Hoop dat je er nog veel en vooral lang van kunt genieten.

Liefs, Bianca

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 10:40

Lieve Bianca,

Ja het klinkt niet alleen heerlijk het is het ook. Ik voel me hier zo goed niets moet alles mag.

En ja dat bankje dat komt er. Ik vond het een geweldig idee toen ik het hoorde van Kim. Ik zei meteen dit wil ik ook.🤗

Liefs Alice 😘❤

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 21:22

Hoiiiii

Net als wat ik bij het laatste blog van Frie zei, ik ben " jaloers "  op

jullie energie !!

Ik gun het jullie van harte, maar waar haal je het vandaan ????

XXX Hans

---

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 11:16

Lieve Hans,

Wat ben je ook een schatje🤗 jaloers op onze energie. Ik denk dat we het krijgen door te sporten, lichamelijk beter voelen. En de lieve reacties van jullie op onze blogs. Voel je je goed krijg je meer energie voel je je slecht wil niets en is ook niets leuk. Pijn, je omgeving alles heeft invloed op je energie. Voldoende slaap, vers voedzaam voedsel noem maar op.

Maar helaas geld dat niet voor iedereen.  Heb jij geen momenten dat je meer energie hebt?

Liefs Alice😘❤

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 21:31

Hoiii

Mijn energie wordt steeds minder...

Ik kan steeds slechter praten en ook door de soort "verlamming" in mijn

mond ook heel erg slecht slikken, dus eten is een ramp.

Sinds vandaag heb ik van de dokter extra drankjes gehad om maar genoeg

bouwstoffen binnen te krijgen.

Ik ben in enkele weken al 13 kilo afgevallen.

Het wordt er allemaal dus niet leuker op.

XXX Hans

---

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 22:04

Wat ellendig, Hans. Als het steeds slechter met je gaat en eten ook een probleem is, wordt het wel heel moeilijk ergens energie en moed vandaan te halen. Ik zou willen dat ik je kon helpen of iets bemoedigends kon zeggen.. Heel veel sterkte! XXX

Laatst bewerkt: 04/10/2020 - 15:13

Shit Hans, wat erg! Dan val je om van honger én narigheid... bah!! Kloteziekte... moet eigenlijk met koeienletters geschreven staan...

Is niets waarmee we je kunnen opvrolijken, minder pijn en een lach geven... K!

Knuffels hiervandaan xxxx Hebe

Laatst bewerkt: 04/10/2020 - 19:50

Hoi Hans,

Wat vreselijk vind ik dat voor je... weet niet wat ik moet zeggen.

Ik hoop dat de drankjes wat helpen en ben blij dat je nog wel goed kan schrijven :)

Ik wens je heel veel sterkte!

dikke knuffel voor jou!

Groetjes Hilde

Laatst bewerkt: 05/10/2020 - 14:41

Hallo Hilde,

Ik denk ook wel dat die extra drankjes wel wat goeds gaat

doen met mijn weerstand etc etc.

Misschien word ik wel weer  "als nieuw " hahaha

Groetjes  Hans

---

Laatst bewerkt: 05/10/2020 - 15:47

lieve Alice, wat fijn zeg het mogelijk is en kan, je eigen bankje. Ik ben zo blij voor jou dat het op dit moment goed gaat met je en mijn respect hoor dat je weer kan en gaat sporten! Heerlijk als je kan genieten van je stacaravan in de natuur. Wie weet maken wij een ooit fietstour in jullie omgeving en dan kom ik even op afstand zwaaien of aanwaaien. Ik lees alleen maar positieve energie en dat gun ik jou van harte 💖

liefs Cecylia 😘

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 12:31

Dank je wel lieve Cecylia, mocht je in de buurt zijn altijd welkom. Hopenlijk gaat het ook goed met jou je kinderen en kleinkinderen. 

Ik hoop dat je er ook energie van krijgt.

Liefs Alice😘❤

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 21:35

Hey Alice, 

Fijn dat het zo goed gaat! En in de wandelgangen stel je mij ook nog een beetje extra gerust. Ik heb ook pijn rond mijn ribben/borst. Het begon tijdens het sporten dus ik denk dat het ook overbelasting is. 

Geniet nog lekker daar, helaas niet echt weer om te picknicken onder je boom maar ongetwijfeld vermaak je je daar sowieso. 

Fijn weekend, xx, Joke

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 16:30

Lieve Joke,

Wat fijn dat ik je gerust heb kunnen stellen. Wanneer we weer wat voelen komt toch dat kankerspookje even spoken. 

Hier kun je heel snel buiten zijn en zitten. We zijn de hele dag buiten geweest en hebben heerlijk in de zon gezeten. Buiten gegeten koffie gedronken en bij kennisen even op gepaste afstand bijgekletst. 

Liefs Alice 😘❤

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 21:44

Wat heerlijk Alice dat je weer meer tijd krijgt om op te knappen van de chemokuur. Zoveel redenen om ervoor te gaan. Maar de bijwerkingen liepen wel op. Waardoor het op het laatst extra zwaar zal zijn geweest. Wat een opluchting dat de chemokuur zo goed gewerkt heeft. En nu nog steeds. Zo blij voor jou Alise. Ik hoop dat deze stabiele periode nog heel lang voort gaat duren. Zodat je in alle rust kunt genieten van je stacaravan, de mooie natuur, je kinderen en kleinkinderen. En vooral vol verwachting naar het kindje wat op komst is. Liefs Dasje 🌺🌺🌺

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 20:30

Jazeker lieve Dasje het was niet gemakkelijk vooral de laatste 3 kuren hakten er best in. Maar gelukkig niet voor niets. Ik denk dat de antibiotica die ik kreeg voor nierbekkenontsteking ook mee werkte waardoor ik meer en heftige bijwerkingen kreeg. Gelukkig was ik 15 kg gegroeid waardoor ik wat missen kon.

Hopelijk ben ik ook hier niet standaard en blijft het lang weg. In iedergeval tot dat ik weer 100% op krachten ben om opnieuw een chemo aan te kunnen. Mijn energie komt al weer terug dus dat komt goed. 

Genieten van alles doe ik nu dubbel en besef zeker dat ik heel veel geluk heb gehad.  Kan niet wachten tot ik kennis mag maken met ons 4e kleinkind. Kijk er zo naar uit. Hoop alleen dat de corona niet roet in het eten gaat gooien.🤞🤞🍀🍀🙏🙏🙏

Liefs Alice 😘❤

Laatst bewerkt: 04/10/2020 - 10:16

Lieverd wat een mooie plek! Ook een mooi verhaal erbij, omdat je er al zo lang komt. Die twee samen maken het speciaal en echt van jou. Mooi en bijzonder om eens.... te zijnder tijd.... héél ver weg nog.... naar toe te gaan!

Dikke knuffels xxxxx 

Laatst bewerkt: 03/10/2020 - 21:45

Lieve Hebe,

Hier ligt mijn hart, net als het jouwe in jou sprookjesachtige omgeving. Hier in juni 2017 ging onze voortent en luifel de lucht in, waarna ik een trisep scheur in mijn armspieren kreeg. Daarna spierpijn nachten omlopen diagnose spierreuma en daarna borstkanker. Mijn vader is vanaf hier nooit meer thuis gekomen, dus in het begin van diagnose durfde ik hier niet heen. Nu 3 jaar verder heb ik dat vertrouwen en verlangen wel weer. Deze plek hebben we zoveel herinnering en zoveel mooie momenten al beleefd dus vandaar dat ik me hier zo ontspannen en thuis voel. Ik hoop hier nog zeker een hele tijd te kunnen genieten en verblijven.

Liefs Alice 😘❤

Laatst bewerkt: 04/10/2020 - 08:25

Wat een prachtige foto en een prachtige plaats voor jouw bankje. Sinds Kim er over begon, ben ik er ook meer op gaan letten en inderdaad, er zijn veel bankjes met betekenis. Een hele mooie en ontroerende gedachte, dat je bankje zal staan waar jij wilt en dat je naasten daar kunnen gaan zitten herdenken, in rust en op een plek die jou dierbaar is. Zucht, tissues maar weer pakken.

Maar eerst nog heel lang genieten van de stacaravan en van stabiel voortkabbelen! Heel veel liefs XXX

Laatst bewerkt: 04/10/2020 - 15:00

Wat goed dat jou waardes goed zijn. Hopelijk blijft het goed en onder controle en kan je idd lang genieten van je vakanties, kinderen en kleinkinderen. Ik ben het zo mee eens om uitgestrooid te worden. Ik wil ook in het bos hier uitgestrooid worden. Geen urn of begraafplaats voor mij maar een fijne plek waar je kan wandelen en even kan zitten en genieten. Mijn opa en oma zijn uitgestrooid op Fort blauw kapel waar mijn opa altijd viste. Dat hou ik vast. Voel me vredig dat ze daar zijn. Waar ze zich fijn voelde. 

Mijn man riep op dit verhaal dat hij me in een geocaching zou stoppen en dat iedereen een deel kon meenemen en dat kijken waar ik allemaal terecht zou komen... zou ik nog wat van de wereld zien. Hahaha ik hou van die zwarte humor. 

Laatst bewerkt: 07/10/2020 - 18:40

Mooi dat jij ook er zo overdenkt. Zo'n plek net als je opa en oma wil ik ook maar dan daar waar we zoveel herinneringen hebben. Waar we ook graag allemaal komen. 

Zwarte humor moet kunnen toch 🤣🤣🤣 ik vindt hem leuk de uitspraak van je man.

Liefs Alice 😘❤

Laatst bewerkt: 08/10/2020 - 13:08

Lieve Alise,

Weer even bijgelezen :-)

Wat een mooi plekje heb je daar, de natuur is helend voor lichaam en geest.... En wat fijn dat je nu tijd hebt om bij te komen, weer wat kan genieten en ook weer wat energie hebt. Dat ontbreekt bij mij wel, ik heb wel wat energie maar moet steeds bedenken hoe te verdelen want een hele dag door zoals eerst kan ik niet meer. Voordeel van zo'n plekje is trouwens dat je corona beetje kunt ontlopen :-)

Liefs Caroline

Laatst bewerkt: 07/10/2020 - 21:32

Lieve Caroline,

Wat vreselijk die vermoeidheid, het verdelen van je energie.  En het moeten kiezen hoe je dat gaat verdelen. Ik zelf heb die vermoeidheid niet, nu niet en ook niet zo gehad. Natuurlijk wanneer het donker en koud was pakte ik wel eens een deken en een kussen. Maar mijn keuze heb ik niet hoeven te maken ivm vermoeidheid. 

Volgens mij komt het door dat ik altijd sport en daar energie van krijg. Maar dat is persoonlijk niemand is gelijk.

Ja heerlijke plek en corona proef. 

Liefs Alice😘❤

Laatst bewerkt: 08/10/2020 - 10:24

Lieve Alice, 

Wat fijn dat het goed gaat. En ik hoop voor jou dat je bankje er komt. 😘 Je doet het zo goed, dus gewoon doorgaan met ademen en genieten. Dikke kus van mij

Laatst bewerkt: 09/10/2020 - 15:16

Dank je wel Pasje, lief van je. Gaan we doen.

Dikke knuffel en veel liefs Alice 😘😘

Laatst bewerkt: 09/10/2020 - 20:51

Lieve Alice, we wonen behoorlijk ver uit elkaar, maar toevalligerwijze vieren we bijna op dezelfde plek onze vakantie, die boom herkende ik gelijk. Inderdaad een prachtige plek, nu hopen dat het wordt goed gekeurd 🙏🏼🙏🏼 xx 

Laatst bewerkt: 13/10/2020 - 09:28

Lieve Kim, pluk het leven met jou superheld.

Wat lief dat je reageert en inderdaad wat een toeval. Maar er zijn meer overeenkomsten. Zo ver weg en toch dichtbij.

Hopelijk ben je wat bijgekomen.

Liefs Alice 😘❤

Laatst bewerkt: 13/10/2020 - 09:53