Nieuwe zwellingen,

Dit jaar nu alweer nog slechts 2 maanden, en het lijkt of er geen seizoenen meer zijn.  het klimaat veranderd misschien niet ,  er is gewoon geen klimaat meer. Maar  nu dus al snel weer;  Sinterklaas, Kerst en Oud/Nieuw.

Geen inleiding of bruggetje naar de kanker. Dus gewoon een sprong naar de uitslag van de CT-scan vandaag : nieuwe zwellingen,  twee stuks. Bij de bijnier van 16mm en bij de wervelkolom, een hele dikke van 36mm. Dus volgende week een CT-geleide punctie van de zwelling op het been, die ik zelf gevoeld had. Dan een bezoek aan de poli van het Radboud voor de uitslag. Vervolgbehandeling zal radiotherapie zijn, maar geen details nog.  Al een tijdje heb ik pijn in de bovenarmen, rechts en links. Wat ook - in dat verband  - verdacht is. Dus een PET-scan misschien weer -  de derde PET-Scan voor mij. Voor de pijn mag ik diclofenac slikken, is dus geen bloedverdunner. 

Sinds kort heb ik hulp van de organisatie 'Altijd iemand in de buurt' Ze zijn diverse malen langs geweest en wilden dat ik thuishulp krijg en dat hoor ik binnenkort. Mijn been wordt momenteel drie maal per week ingezwachteld door de wijkverpleegkundige. Het was zo dik geworden  dat ik de therapeutische kous niet meer aankon.

Nieuwe zwellingen en wie weet hoeveel? Maar ik heb nog wel geloof in de nivolumab dat het doorwerkt en door te bewegen probeer ik het immuunsysteem te bevorderen.

 

 

 

 

2 reacties

Maar weer in de mallemolen van het ziekenhuis Gerrit Jan...Sterkte met alle onderzoeken...en..."zonder hoop vaart niemand wel"....

Laatst bewerkt: 30/10/2021 - 11:04