Weer onzekerheid.

Het ging goed, alleen van korte duur.... Ik hoop loos alarm natuurlijk. Zaterdagavond keek ik mijn mond eens na, je leest vanalles. En helaas, een donker vlekje op mijn slijmvlies onder mijn ondertanden, dus ter hoogte van een tandwortel. Volgens mijn grote vriend/vijand Google kan het ook een Amalgaam tattoo zijn. Amalgaam wat in het verleden in het slijmvlies is gekomen en daar een vlekje vormt. Ik nadenken, heb ik dit eerder gezien, vaag denk ik van wel, dat ik dacht, de wortel schijnt er door heen, maar weet het eigenlijk niet.

Tandarts gebeld, kon pas over 2 dagen terecht, kwalijke zaak vind ik zelf, ze weten van mijn Melanoomgebeuren af en even kijken had me gerust kunnen stellen.

Dan maar naar mijn huisarts en die belde gelijk naar de dermatoloog en ik kon komen.

Een biopt genomen en volgende week maandag weer terug. Weer een week onzekerheid.Het is onwaarschijnlijk, maar helaas niet onmogelijk...

2 reacties

Ohh weer een week stress.  Ook al is de kans klein, gerust ben je pas als het zwart op wit geen kwaad kan he.  Veel liefs

Laatst bewerkt: 20/01/2020 - 19:20

Ja, erg he. Ik stel mezelf constant gerust dat het waarschijnlijk van een oude vulling komt. Maar toch ben je er nu heel de week mee bezig. Liefs, Carla.

Laatst bewerkt: 20/01/2020 - 19:46