Goed nieuws :)

Gisteren weer terug naar het ziekenhuis. De echo van mijn onderbeen was heel positief, niets te zien van wat de pet/ctscan aangaf, en dus ook geen punctie. 

De dokter kwam ons al opgewekt ophalen uit de wachtkamer, je kunt meestal al aan het gezicht zien welke kant het gesprek opgaat. Nog voor ik zat zei hij al dat het goed nieuws was dat er niets te zien was. Hij sprak zelfs de mooie woorden die iedere kankerpatient wil horen, dat ik "schoon" ben. Zelf ben ik hier nogal behoudend in, Melanoomkanker is een sluipmoordenaar, maar toch... Wel blij! 

In het MDO was ook besproken dat mijn voet verder met rust gelaten zal worden. Daar zat de eigenlijke tumor en eigenlijk moet het daar verder weggesneden worden maar dan moet er een deel van mijn voet af, geeft alleen maar problemen en is niet levensverlengend. Gelukkig....Weer een pluspunt.

Nu een jaar lang Immunotherapie, om de 3 weken een infuus Pembro. Dit om te voorkomen dat inactieve cellen weer actief worden. Hopelijk vallen de bijwerkingen mee, maar ik ben blij dat het er is. Hopelijk maakt dit de laatste kwade cellen ook echt kapot. 29 januari het intakegesprek.

Al met al niet slecht, op hoop van zegen..

2 reacties