Gelukkig zijn gangetje.

Op dit moment gaat mijn leven weer redelijk zijn gangetje. Waar ik heel blij om ben en hoop dat dit zo mag blijven. Ik ben weer volledig (28 uur) aan het werk. Wel goed om te merken dat mijn werkgever en collega's heel bezorgd om me zijn. 

Afgelopen week weer bloed laten prikken. Vanwege Coronda dit keer telefonische controle, mijn bloed was uitstekend. Vanaf nu ga ik mijn kuren om de 6 weken krijgen en dan dubbele dosis. Afgelopen donderdag voor het eerst dit gehad. Ging er ook gewoon in een half uur in, had verwacht dat dit ook de dubbele tijd zou zijn. Maar het ging goed. De enige bijwerking die ik tot nu toe merk is jeuk op mijn hoofd en mijn tattoeage op mijn onderbeen. Als het hierbij blijft ben ik blij. Afgelopen vrijdag ook nog telefonisch controle van de dermatoloog gehad. Voor zover mogelijk, nieuwe afspraak voor over drie maanden.

Het spannendste wat er aan gaat komen over 6 weken is de CTscan, dan zal ik zenuwachtig zijn! 

Verder geniet ik van het gewone dagelijks leven en ons nieuwe tuintje. In de schaduw..

2 reacties

Pluk de dag maar laat wat hangen voor morgen . Het blijf altijd spannend voor de controle  die telkens terug keren dat zal altijd blijven .      suc 6 !!!! 

Laatst bewerkt: 05/04/2020 - 22:11

Dank je wel. Dat zal zeker spannend blijven, hangt zoveel vanaf... En ik zal wat laten hangen voor morgen xxx

Laatst bewerkt: 06/04/2020 - 07:41