Een tegenslag.

Alles ging zo lekker zijn gangetje. Ik voel me goed, lekker aan het werk. Om de zes weken mijn Immuno, dit vanwege de Corona, en dan dubbele dosis. Hierdoor was ook mijn CTscan uitgesteld van 15 april naar 11 mei. Maar ach, het gaat toch goed...

Bam, afgelopen zaterdag voel ik toevallig een knobbeltje op mijn scheenbeen, tuurlijk van mijn been waar het melanoom onder mijn voet zat. En ja hoor, even wrijven en zoeken en ik heb er een stuk of 5. 

Aangezien er op mijn eerdere scans daar ook 2 plekjes waren, maar die niet teruggevonden konden worden dmv echo, ging er gelijk een alarm af.

Vandaag mocht ik tussendoor komen in het ziekenhuis. Inderdaad erg verdacht. Morgen een echo met punctie, en vrijdag een Petctscan. Nu maar het beste hopen en vooral dat het niet verder zit dan mijn been.

Volgende week woensdag de uitslag..

9 reacties

Dank je wel. Vandaag was positief, tijdens de echo konden ze niets vinden om een biopt van te nemen. Volgens de arts was het wat vetweefsel . Het advies was om de petctscan van morgen af te wachten en eerst te kijken wat daarop te zien is. Ook weer spannend, maar vandaag was ik wel blij dat ze niets konden vinden. Nog steeds raar, de bultjes zijn duidelijk voelbaar, hopelijk blijken het idd gewoon vetbultjes te zijn.. Liefs, Carla.

Laatst bewerkt: 30/04/2020 - 19:45

Ah, da's voorlopig goed nieuws! Hoop dat de PETscan dat nieuws kan bevestigen. Sterkte!

xx, Joke

Laatst bewerkt: 30/04/2020 - 21:54

Pffff. Carla. Wat ongelooflijk spannend is dit. Hoop zo dat het niet is waar jij voor vreest. Worden nog een aantal moeilijke dagen. En in het corona tijdperk is het moeilijk om iets te ondernemen waardoor je afleiding hebt. Dat het maar snel woensdag mag zijn. Warme groet Dasje.

Laatst bewerkt: 01/05/2020 - 03:13

Hoi Dasje, het is zeker spannend. Tijdens de echo konden ze niets afwijkends vinden, dus geen punctie. Hier ben ik al heel blij mee, hoewel de bultjes er zeker en duidelijk zijn. Vandaag de scan gehad en op naar woensdag! Warme groetjes terug, Carla.

Laatst bewerkt: 01/05/2020 - 20:05

Sterkte Carla,

Heel spannend om steeds maar in die onzekerheid te verkeren. Ik hoop op een goede uitslag en veel sterkte. 

Jouw hele verhaal lijkt als twee druppels water op het ziekte proces van mijn nichtje.

Liefs, Gia 

Laatst bewerkt: 30/05/2020 - 23:50

Hoi Gia, voor nu heb ik geluk gehad. Op de echo was niets te zien, dus geen punctie en op de petctscan ook geen aanwijzingen voor uitzaaiingen. op beide onderbenen sloeg de scan uit, maar omdat dat symetrisch is wijst het niet op uitzaaiingen, maar is niet uitgesloten. Volgens de arts wijst het er gelukkig niet op en dus weer door met de kuur.

Ik hoop dat het met je nichtje goed gaat. Liefs, Carla.

Laatst bewerkt: 31/05/2020 - 20:57