Up date

Mijn passie zijn paarden en hier ga ik na lange tijd weer een buitenrit maken Boston van de Princes Maxima manege waar ik als vrijwilleger werk

Het gaat op het moment heel goed met mij, tenminste wbt de kanker heb nu wel beetje last van de vallende blaadjes dit is niet mijn tijd van het jaar. Mag nu wel weer zomer worden van mij. 

Maar goed de tijd gaat snel dus voor ik het weet is het weer zover.  

Ik krijg sinds 6 december nog maar 1 keer in de 4 weken immunotherapie ipv 1 keer in de 2 weken, moest wel weer even wennen aan dit vind veranderingen nogal lastig maar het is toch weer een positieve wending. 

Heb ook nu nergens geen last van waar ik toch een beetje bang voor was. 

Afgelopen dagen de kerstboom weer opgetuigd is, mijn man zegt altijd je lijkt wel een autist omdat ik telkens als ik iets in de boom hang op afstand ga kijken of ie goed hangt hihi. 

Niemand mag ook helpen want kan het niet handelen als iets verkeerd hangt. Of ineens een bal erin die echt not done is. Was vroeger een drama toen mijn zoon wilde helpen pff die Disney ballen die hij had gekregen moesten erin iekkkkk nee?! Help dit kan niet in deze boom hihi. Hij kreeg zijn eigen boompje waar hij alles in mocht hangen, oh echt te erg he.

Maar nog even over mijn ziek zijn.... ik merk aan mezelf dat ik steeds minder aan mijn ziekte denk tuurlijk word ik er wel elke dag aan herinnerd door alle littekens en dat ik nog maar 1 borst heb,  maar ik doe de dingen die ik leuk vind en alles gaat me steeds makkelijker af.  

Heb zulk leuk vrijwillerswerk, help op de Princes Maxima manege, waar ik samen met andere vrijwilligers de paarden poets en opzadelt zodat er een gehandicapte op kan rijden tijdens een rit door het bos, waarbij de vrijwilligers naast het paard lopen om deze vast te houden en te begeleiden.

Het is zo dankbaar werk als je ziet hoe de ruiter geniet van het paardje en de rit,  en hier geniet ik dan ook weer van. 

Paarden hebben mij door alle ellende geholpen kan niet zonder ze. 

Nu ga ik mijn mandje in...

😗😗😗