Wachten, onderzoeken, wachten

Om te kijken waar de blokkade van mijn monnikskapspier zit hebben ze eind december in het Franciscus ziekenhuis een EMG-onderzoek gedaan. Dat zijn nog flinke schokken die je dan krijgt! Vorige week volgde een MRI. Ik zou de volgende dag de uitslag krijgen, maar dat werd afgebeld: de uitslag was er nog niet, dus ik moest een week wachten. Komende dinsdag word ik gebeld. De vraag is of de spier weg is door een gezwel in mijn nek of iets anders.
En morgen gaan ze in het Erasmus MC een endoscopie doen om te kijken waar mijn opgezette buik vandaan komt. Elke nacht word ik meerdere keren wakker van de pijn. De pijn en misselijkheid worden ook met de dag erger, dus ik ben erg benieuwd wat ze vinden en wat ze eventueel ook meteen gaan doen.  Die uitslag krijgt ik ook dinsdag. Nu maar hopen op goede uitslagen...

In februari volgen dan nog afspraken op het pancreas spreekuur en met de diƫtiste als opvolging van de Whipple-operatie van begin augustus, een hartfilmpje en een afspraak met de cardioloog (ik heb in eind 2020 zeven stents gekregen) en tenslotte nog een CT-scan en een afspraak met chirurgische oncologie voor controle op wat ze in mijn blinde darm hadden gevonden.
Een goed begin van 2022...

1 reactie