We tellen af... nog 2 dagen

Impressie van de deelnemersdag

We kijken er erg naar uit om over 2 dagen met 200 mensen bij elkaar te zijn op onze  jaarlijkse deelnemersdag. Met een groep collega's zijn we druk bezig met de laatste puntjes op de i om iedereen goed te ontvangen woensdag.

Door het jaar heen ontmoeten we elkaar vooral online, in de gespreksgroepen en blogs. We vinden het ook erg fijn om elkaar tijdens de deelnemersdag offline te ontmoeten en om over het thema 'In gesprek met je arts' te praten. Een onderwerp dat meer en meer aandacht krijgt, en wat ons betreft terecht.

Ook van de deelnemersdag maken we een online én offline event, omdat we via de liveblog bijhouden wat er gebeurt. Dus praat vooral mee via de reacties als je de liveblog volgt. 

Wij gaan ondertussen nog even door met het printen van naamkaartjes, het klaarzetten van presentaties en een check met de catering. 

Tip voor de online volgers: volg het blog door op 'Blog volgen' te klikken op deze pagina, en zorg dat je woensdag ingelogd bent op kanker.nl, dan krijg je een update in 'Activiteiten' als er iets nieuws is gepost. 

1 reactie