Wow wat een week ! 🎉🎉

Wat een bizarre week heb nog steeds het idee dat iemand me elk moment wakker kan maken maar..

Ik moest 13 dec naar me arts voor de uitslagen van alle testen ... Ik zat nog niet op me stoel en hij zei Alles is Weg !! Ik denk dat ik wel 3x heb gevraagd serieus , echt , je maak geen geintje ?? Achter af dacht ik dat vraag je toch niet aan een dokter die maakt geen grapjes over gezondheid .. Maar het moet nog even bezinken ik heb nog een beetje het idee of ik het over iemand anders heb maar ineens na 8 chemo's plus immuun therapie ben je voor nu schoon! Geweldig super en niet echt durven dromen deze uitslag.

En nu mag ik 3 maanden weg blijven en moet ik het even loslaten en vertrouwen hebben dat ik ineens zolang niet naar me arts moet of iets moet doen.. gek maar fijn gevoel tegelijk. 

In januari start ik met me revalidatie en kan ik wel werken aan mezelf zowel weer onder begeleiding sporten wat ik zo heb gemist en ook geestelijk aan mezelf kan gaan werken want het heeft wel een flinke impact gehad .. wat een bizar jaar was dit maar met een mooi einde.

Oja en ik ben dit weekend verhuist met me boys en gelukkig veel hulp van vrienden en familie ! Ik heb natuurlijk veel te veel gedaan voel het nu aan me lichaam maar we kunnen genieten in ons appartement waar alles lekker gelijkvloers is en met een lift dus beter voor mij want ondanks de fantastische uitslag is er blijvende schade in me rug en heup dus zal ik wel meer op moeten letten met wat ik doe en doseren ..dat laatste zal voor mij een uitdaging blijven maar merk het vanzelf wanneer ik weer eens te veel doe.

Nou ik ga weer wat doen dozen uitpakken vandaag en genieten van me gezin want het geluk zit in de kleine dingen en dat ben ik me meer dan ooit van bewust ❤

3 reacties

Gefeliciteerd! Wat een mooi eind van een jaar. Ken het gevoel, mocht het 5 mnd geleden meemaken. Fase 2 gaat beginnen, zo noem ik het. Heel veel succes de komende maanden, laat het een succes worden.

Laatst bewerkt: 17/12/2018 - 08:19
22 december 2018 om 15.49

Wat een goed nieuws, van harte gefeliciteerd en geniet ervan samen met je gezin! Ook veel sterkte en succes voor de komende tijd met revalideren en weer opbouwen van conditie etc. Zelf ben ik net klaar met chemokuur/immuuntherapie (6 x om de 4 wkn) en krijg vrijdag 28 december de uitslag dus ik ken het gevoel van spanning..en hoe goed en opgelucht jij je zult voelen met die positieve uitslag!

 

 

Laatst bewerkt: 22/12/2018 - 15:49

Lieve Mihar 

Wat een geweldig nieuws ,dat geeft de burger moed 

groetjes hes xxx

Laatst bewerkt: 11/01/2022 - 11:26