Weer een half jaar verder

De tijd gaat snel zo kon ik niet wachten om bij rijndam te beginnen met het revalidatie programma en nu is dat alweer een kleine maand geleden afgerond.

Heb er veel aangehad de groepssessies vond ik fijn herkenbaar er zijn meer mensen met dezelfde klachten beperkingen .. natuurlijk lees ik dat hier ook en ook op fb maar zo tegen over elkaar zitten en bepaalde dingen bespreken hielp mij erg. Fysiek heb ik ook stappen gemaakt alleen dan komt dat moment dat het traject voorbij is en wat dan ? .. voelde een beetje als een leegte was zo'n fijne groep dat ik het echt even miste maar ben weer 2 keer 2 uurtjes begonnen met werken dus zo heb ik toch nog wat regelmaat en probeer ik weer wat op te pakken.

Soms valt het nog niet mee erg moe en toch wel wat pijntjes dus nog steeds erg zoekende naar de juiste balans.  Of dat ooit helemaal gaat lukken valt nog te bezien.

Me haren groeien weer heb veel krullen gekregen meer dan voorheen maar voelt wel weer fijn.

En nu ja volgende week weer me 3 maandelijkse check spannend maar ook wel fijn dat ik dan weer even de dokter spreekt en dat je niet helemaal losgelaten word want hoe graag ik gewoon weer helemaal "normaal" wilt zijn me leven word nooit meer hetzelfde en ik merk dat ik het fijn vind weer even alles gecheckt te hebben en ik hoop dat ik nog steeds kleine stapjes vooruit gaat maar ben vooral dankbaar dat ik er nog ben en dat ik voor nu schoon ben.

Over 2 weken loop ik dan ook met me team samen sterk de samen loop voor hoop in gouda we lopen dan een wandel estafette van 24 uur en dat allemaal voor het KWF ! Geweldig evenement en voor mij voelt het goed om wat te kunnen doen .. vroeger liep ik hard dat zit er niet meer in met me rug maar wandelen kan wel dus ben ik blij dit te kunnen gaan doen.

1 reactie

Hallo Mihar,

Heel herkenbaar jou verhaal. Toen ik het net las dacht ik, ik zou zo hetzelfde op kunnen schrijven. Je blijft zoeken naar de juiste balans volgens mij.Je hoort het van zoveel mensen.Ik doe aan 2 maal per week oncologische revalidatie. Dit is met een kleine groep mensen, de een zit nog midden in een behandel trajecten ander is al een tijd klaar. Dit is heel fijn om te doen. we sporten maar kunnen ook met elkaar kletsen. Dat geeft een soort verbondenheid.

Succes met de opbouw voor je werk.

Hartelijke groeten Gruul.

Laatst bewerkt: 25/06/2019 - 16:24