Kater

Vandaag heerlijk gefietst. Helga op haar step. Is zwaarder maar verschil moet er zijn. Nabij Hengelo bij een tankstation vonden we dat koffie verdiend was. Ik ging naar binnen en het koffieapparaat bood zelfs cappuccino aan. Ik loop naar de kassa om te betalen en mijn oog viel op een doosje paracetamol. “Verkopen jullie dat”, vroeg ik enigszins verbaasd. “Ja hoor” ,antwoordde het meisje achter de kassa. Tja, wie wil tegenwoordig geen paracetamol. Ik bestelde dus een cappuccino, een koffie en een doosje paracetamol. Een combinatie waar ik in mijn wildste fantasieën niet op zou komen. Tijden veranderen.
Ze keek me enigszins verlegen aan. Met een lichtrode blos stamelde ze dat paracetamol wel €8,00 kost. Ik keek haar vol medeleven aan en legde het doosje terug. Mijn hoofdpijn was over. Een kater heb ik er wel aan overgehouden.

P.s. Ik heb 46,4 km gefietst.

5 reacties

En Helga dus 46.4 km gestept? Petje af voor haar.

Tja verschil moet er zijn 😊

Groet van e bike fietster Marieke🚴‍♀️

 

Laatst bewerkt: 28/03/2020 - 21:46

Lieve Paul,

Wat goed van jou en zeker ook van jou Helga. De koffie was dus zeker verdiend. 

Parasetamol of andere drogisterij artikelen ben ik wel vaker tegengekomen bij een tankstation. Fijn dat het er is voor de mensen die onderweg zijn of wanneer de nood hoog is en de winkels gesloten zijn. De prijs is vele malen hoger vandaar dat het daar nog te krijgen was. In de winkels is het roversgoed. 

Hopelijk is je kater snel overgegaan. En had je thuis nog parasetamol voor de hoofdpijn.

Liefs Alice ❤

Laatst bewerkt: 29/03/2020 - 08:33

Fietsen en steppen, wat kun je beter doen in deze barre tijden?
Je kater is vervelend, hopelijk geen extra hoofdpijn daardoor.

Ik had er zojuist ook één. Eindelijk besloten om de boodschappen te laten bezorgen, immers ik behoor tot een risicogroep. Blijkt er de komende weken geen één bezorgmoment beschikbaar bij de buurtsuper. Een andere winkel heeft het bezorgen zelfs helemaal afgeschaft. 
Nu op zoek naar een lieve student die het tegen vergoeding voor me wil doen? Ik weet het even niet. 

Laatst bewerkt: 29/03/2020 - 11:00

Heerlijk fietsen en steppen. Ja hoofdpijn is erg maar voor 8 euro liet ik het doosje ook liggen. Hopelijk was de cappuccino wel lekker en heerlijk die km hebben jullie weer in de benen.

Laatst bewerkt: 03/04/2020 - 12:44

Zo Paul, dat is een eind fietsen / steppen! Wow, petje af. Fijn zo samen te genieten en een 'borrel' onderweg. Hoop dat zowel de kater als de hoofdpijn zijn overgegaan...

Groetjes Hebe

Laatst bewerkt: 11/05/2020 - 21:43