Zwemparadijs superdeluxe

Vanuit het zwembad kijk ik om me heen veel groen veel dorstige vogels een strak blauwe hemel , een rondborstige blondine serveert mijn glaasje koude melk en een boterhammetje met ham en kaas, nadat ik dat heb genuttigd plons ik het zwembad maar weer in languit drijvend de dag doorkomen. De warmte zet mijn energie niveau op 1 van de wc naar het zwembad van zwembad naar mijn mandje verder kom ik niet. De blondine vraagt wat ik vanavond eten wil, na 32 jaar huwelijk weet ze wat ik zeggen ga, kijk maar lieverd ik hoef niet zo nodig uitgebreid te eten, zelfs daar heb ik de energie niet voor. In een telefoon gesprek met het UWV moet ik weer uitleggen wie ik ben en verklaren dat ik een levensverwachting van slecht enkele maanden heb of wat de gek er voor geeft, vanuit mijn ooghoek zie ik hoe mijn vrouw daarop reageert, telkens als het ter sprake komt lijkt het alsof er een stroomschok door haar heen gaat. Het omgaan met de stress is nog steeds moeilijk, ik zie er ook niet uit als iemand die ernstig ziek is ik probeer zoveel mogelijk normaal te doen met minimale energie. Ik fluit regelmatig een liedje als ik de vaatwasser uitruim maak flauwe en soms ongepaste grappen. ik kan en ben soms erg aanwezig. Mijn zoon en vriendin kwamen van de week ook even in ons hemels zwemparadijs kijkenen hebben net als ik heerlijk leggen dobberen, samen mer mijn vrouw is er besloten dat ik een nieuwe computer moest krijgen omdat ik zoveel achter dat ding zit. Voor het eerst van mijn leven een nieuwe computer een echte diepte investering zeg maar, zo vlak voor ik me graf in ga. Inmiddels ben ik er achter gekomen dat ik meer en beter op mijn puffertje en inhalator moet letten een beetje meer lucht geeft iets meer energie de voorschriften van die dingen heb ik weggegooid en handel naar behoefte een beetje voorzichtigheid is wel geboden gezien de vreemde bijwerkingen. De snelheid van mijn nieuwe computer bevestigd waar ik bang voor was ieder medicijn heeft bijwerkingen waar ik het bestaan niet van wist en nimmer de behoefte gehad te hebben om het snel te weten, grappig word het pas als je bedenkt dat jou lichaam zich geen reet aantrekt van die snelheid of die kennis.

5 reacties

Hallo Ron, dat UWV is toch een dingetje, ze weten het en toch moet je het ze iedere keer weer vertellen. Zij denken dat als je er goed uitziet je ook werken kan. Snap dat zij ook hun werk moeten doen en medelijden willen we niet. Wel medeleven en dat is iets wat ze daar niet kunnen. Empathie daar moeten ze nog op getraind worden. Liefs Alise❤
Laatst bewerkt: 09/08/2018 - 04:44
Was dat dan het laatste telefoongesprek met het UWV? Ik heb ook een telefoongesprek gehad met de arts daar en toen, boven mijn verwachting, was het klaar. Afgekeurd en Iva toegekend gekregen. Eigenlijk k*t natuurlijk, maar ik was er behalve lichamelijk intussen ook mentaal aan toe en ben blij dat dat van m'n schouders af is. Ik ga uit dienst en krijg een ontslagvergoeding.
Fantastisch dat je een nieuwe computer hebt en hopelijk kun je weer wat ademhalen nu het wat koeler is! XXX
Laatst bewerkt: 09/08/2018 - 07:56

Op die snelle pc zit vast een agenda die je kan vertellen wanneer je weer een pufje moet nemen. Wat betreft gebruiksaanwijzingen, mijn ervaring is om die vooral niet te lezen...wordt je alleen maar ziek van. En wat je zegt je lichaam weet het beter. Laat het UWV maar een tijdje extra uitbetalen, heb je wel verdient.

Laatst bewerkt: 10/08/2018 - 22:38
Zo Ron, je schrijft als een trein! Wat een snelheid, ondanks de vele ernsten moet ik toch iedere keer weer glimlachen! Hoop dat je nog veel schrijft.
Wees gegroet, Maria
Laatst bewerkt: 15/08/2018 - 07:57
He ron nou ik moet zeggen dat je het in dat zwemparadijs goed voor elkaar hebt Maar nu het koeler is moet er toch wat warmer water bij he. Ben blij dat je wat vertier hebt gevonden ook met je pc. Goed idee. Nooit denken dat het de moeite niet is. Dat is het altijd. Wat betreft UWV je wilt niet weten wat voor problemen die mensen veroorzaken. En het is altijd jouw fout. Maar ja zij doen ook maar hun werk moet je denken. Alleen vraag ik me af als zij ontslagen worden gaat het dan ook zo fout? In ieder geval weten zij dan hoe het werkt. Wij kwamen laatst 2 mensen tegen die daar werken. Ben maar niet in discussie gegaan. Snappen ze toch niets van. Groetjes aan ien. En veel succes met je pc. Dikke knuf roelie
Laatst bewerkt: 15/08/2018 - 19:27