Ajax

Na een gesprek met onze nieuwe directeur, die had uitgelegd dat er een miscommunicatie was geweest tussen enkele afdelingen en ik me geen zorgen meer hoefde te maken voor de financiƫle afwerking van mijn arbeidscontract, zat ik rustig in de tuin. Achter mij was Edwin v.d Sar aan het spreken dat het nieuwe Ajax er klaar voor was in seizoen 2019. Vrij van zorgen zat ik op mijn gemak op een stoeltje toen opeens een vari op mijn schoot klom en mij aankeek of alles wel goed was, zijn kleine zwarte handje gingen over mijn telefoon in de hoop dat het voer was. Nee geen voer zei ik tegen het nieuwsgierig aagje hij vervolgde zijn weg naar de rest van de groep. Er is wel 5 x tegen me gezegd vandaag dat ik er nog goed uitzie , zo taai als een biefstuk van een oud renpaard zeg ik maar, God weet dat ik de afgelopen dagen alleen maar rustig heb kunnen zitten nauwelijks in staat om iets uit te voeren mijn dag en nacht patroon zijn op vakantie, gericht denken om dit berichtje te schrijven duurt een uur, wel weer lieve reacties gehad op sommige blogs waar ik op reageer.

5 reacties

Hey Ron wat een geweldig nieuws, een zorg minder! Dat aapje... te schattig, dat lijkt me toch een giga geluksmomentje.
Laatst bewerkt: 20/07/2018 - 08:08
Fijn dat het gedoe met je contract afgerond wordt, eindelijk klaar daarmee. Mooi, dat aapje!
Het lijkt me zo'n raar bestaan zo, dat je eigenlijk niets meer kunt doen dan wat zitten of liggen slapen, vissen gaat niet meer? En dat je focus op iets dan ook zo moeilijk wordt. Raar, ik weet geen beter woord.
Ik denk aan je.
Laatst bewerkt: 20/07/2018 - 13:00
Een stuk auto rijden vissen is soms nog mogelijk maar iedere dag moet ik kijken hoe het gaat en dat is soms wel en vaker niet.
Laatst bewerkt: 20/07/2018 - 22:41
Hoi Ron fijn dat het werkprobleem opgelost word hopelijk binnen afzienbare tijd. Het is natuurlijk fijn dat mensen zeggen dat je er goed uitziet maar beseffen ze ook dat het inwendig anders voelt? Ik hoop dat je niet denkt je beroerder te voelen dan je je al voelt besef wel dat er op dit moment heel veel mensen zich hondsberoerd voelen en gezonder zijn dan jij. Wij hopen dat je het rustig aan doet dat is het beste. Als we terug zijn willen we graag nog een keer gezellig samen eten. Hou vol ron makkelijk gezegd ik weet het we denken aan je en leven mee. Dikke knuf ko roelie kevin
Laatst bewerkt: 25/07/2018 - 21:02