Sukkel

Het hebben van een nieuw computer programma stelt mij voor uitdagingen waar ik slecht mee om kan gaan zo schreef ik van de week een blog waarbij alle tekst met rood werd onderstreept, omdat ik niet begreep waar dat vandaan kwam en het voor mij slecht leesbaar was, heb ik een gewoon document aangemaakt en dacht met plakken en knippen een leuk verhaal te hebben verteld. Totdat ik gisteravond het weer las tot mijn niet geringe verbazing bleek het een verhaal met een gat erin, hoewel ik voordat ik tot publiceren overging het stuk heb gelezen is dat gat me niet opgevallen.. Gelukkig hoef ik geen smoes te verzinnen voor het ernstig falen, het ontbreken van enige logica in het verhaal zal geen zwaar wegende consequenties hebben, aantekeningen op mijn conduitestaat zullen uitblijven ik zou rustig kunnen slapen, helaas is dat niet zo. Een verstoring van mijn slaap is de afgelopen week een feit, zo moe kan ik niet wezen maar eenmaal in mijn mandje krijg ik pijn in mijn schouders en nek onrustige benen en een malend hoofd. Het voorzichtig afbouwen van mijn antidepressiva maakt mij enerzijds actiever in de dag maar onrustig in de nacht het afbouwen heeft wel een positieve invloed op mijn hoofdpijn die aanmerkelijk minder is geworden. Het probleem met de rode onderstreping heb ik op kunnen lossen nu het slapen nog, eerst maar weer een bakkie koffie en een peuk.

3 reacties

De volgende keer wil ik wel t volledige blog zien ron. Word er bijna verdrietig van dat ik blogs met een gat loop uit te printen
Laatst bewerkt: 18/04/2018 - 05:34
Oohh ja, die rode lijntjes storen mij ook regelmatig.. Ik heb m'n eigen taaltje soms. Herkenbaar voor jou. Ook jij hebt het hart op de tong en daar hou ik van. 
Als wij je maar snappen. Met of zonder gat. 
Geniet n beetje van de zon! X
Laatst bewerkt: 19/04/2018 - 17:50
Afbouwen met de medicatie en lekker verder puzzelen met het nieuwe programma. Gaten zijn er om te vullen of overheen te springen. Benieuwd naar de volgende lijntjes.
Laatst bewerkt: 20/04/2018 - 13:41