Huisarts

Onlangs heb ik een echo aangevraagd om mijn rekensom te maken, nadat ik de zin had geformuleerd las hij op wat hij op de aanvraag had geschreven hetgeen klopte  op mijn zin. Na 2 dagen krijg je dan een antwoord op een vraag die je niet had gesteld. Om nogmaals de vraag te stellen en hopend het antwoord te krijg moet ik een nieuwe afspraak maken. mijn voor laatste echo gaf als resultaat dat de groei tot 8 cm was gevorderd en het aangetaste chemo deel  7 cm was. Bij de radiologe op het bed verteld zij dat de tumor 10 cm was en niet gegroeid, omdat ik beleefd wil blijven zo half in mijn blootje grom ik iets onverstaanbaars en vertrek. Ik heb weinig zin in dit geneuzel een paar weken wachten voor een betere MRI of Pet scan. Nadat ik een halve schutting had gebouwd met mijn zoon doe ik de rest als ik me goed voel een gat in de grond die vol boomwortels zit maakt mijn conditie in een paar minuten op, dan de paal er in jassen 1 met zo;n stalen punt maakt dat ik een dag moet uit hijgen dan de schutting zelf nog plaatsen het 1 na laatste deel de rest van de week als een natte krant op de bank of in mijn mandje. Ja er staan mij nog interessante weken te wachten.

5 reacties

Frustrerend niet het antwoord te krijgen op je vraag. Wachten op het antwoord terwijl jezelf voelt dat je condities minder zijn is slopend. Hopelijk is het antwoord op je vraag beter dan je hoopt te krijgen. En zul je nog menig schutting van kunnen plaatsen.💪💪💪💪🤞🤞🤞🍀🍀🍀

Liefs Alice ❤

Laatst bewerkt: 14/01/2019 - 08:12

Heftig Ron. En bizar dat het nog steeds zo is dat je vraagt en ze niet luisteren. Lesje berusting....frustrerend... Sterkte!

 

Laatst bewerkt: 14/01/2019 - 14:00

De dag dat we antwoord krijgen op een gestelde vraag schrikken we zo, dat we gaan kijken wat we verkeerd begrepen hebben.

Maar wat een kanjer, maakt niet uit die natte krant. Het uiteindelijke. resultaat een schutting is, dan heb je een ongelofelijke prestatie geleverd.

Laatst bewerkt: 14/01/2019 - 15:21

Nou ik doe het je niet na hoor, ik win het nooit van boomwortels.... respect voor wat je nog allemaal doet! Ik wacht ook nog steeds op een antwoord op mijn vraag..begin bij het kastje Ron en daarna de muur maar blijf bijten als een pitbull. Sterkte.

Laatst bewerkt: 14/01/2019 - 17:17