Het is stil geworden.

Hoe het met me gaat of wat schrijf je weinig, opmerkingen die ik hoor of worden gesteld. Er gebeurd weinig mijn laatste steak 2 weken geleden werd uitgeregend,  en was dus rauwer dan ik wilde dan. Ik hang op de bank en zap drink wat koffie en slaap veel dus weinig over te schrijven. Het stomme gelul of mondkapjes nou wel of niet werken, had allang geleden beslecht moeten worden door Rutte, bij brand doe je een mondkapje voor om niet direct de apemoord te stikken een natte handdoek of theedoek je hand voor je snuit, allemaal wetenschappelijke onzin want een handdoek vangt de eerste 10 seconde de rook op daarna is ie droog en verbrand, een mondkapje doet hetzelfde het houd even iets tegen. Maar het gaat om dat" even" in een brandhaard blijf je niet rustig je boterhammetje opeten doe dat ook niet in een zaal vol Corona, dat wetenschappelijke gelul van van Dissel heeft niets met mensen te maken maar met cijfers het is een NUL.

Dat een Franse leraar de keel word doorgesneden roepen we over onszelf af dat het aantal besmettingen oploopt roepen we over ons zelf af. Er zijn mensen met wie je het gesprek niet aan moet gaan, dat iemand te dom is kun je hem niet kwalijk nemen als iemand dreigt te radicaliseren is zijn wereldbeeld dusdanig anders dat hij permanent  een dreiging is, en met die instelling niet van plan is zijn mening aan te passen. Dat er een massa media die mediamassa gebruikt om onrust te zaaien zal er aan bijdragen dat er steeds meer mensen het  "normale"beeld zullen verliezen waardoor tegenstellingen groter sterker en gevaarlijker zullen worden, dat bedenkend achter mijn computertje op een slechte nacht maakt soms dat ik weinig schrijf de kanker rustig door mijn lijf laat woekeren en hoop dat het allemaal niet zo lang meer duurt. Tenzij het zonnetje gaat schijnen en ik een lap vlees op de bbq kan mieteren , ik zie wel.

9 reacties

Je hebt zo van die nachten. Blij met 4 uur slaap.Ik heb geen kanker of ernstige ziekte maar denk ook:"het zal allemaal wel". Adem in, adem uit. Straks voor een demente vriendin zorgen. Kan haar man even ademhalen. Rono, Lekker doorgaan. Sterkte en zo.😏

Laatst bewerkt: 20/10/2020 - 04:54
20 oktober 2020 om 08.29

Ik gun jou zo die lap vlees op de bbq, maar ook dat het een keer ophoudt en dat je er stilletjes tussenuit kunt knijpen als het dan toch moet gebeuren.

Sterkte, Marian 

Laatst bewerkt: 20/10/2020 - 08:29

Wanneer de zon weer gaat schijnen geen idee. Ook op een winterdag met wat vorst en zon kan het heerlijk zijn. Misschien een overkapping laten zetten dan kun je het hele jaar bbqen. 

Of op zolder je hondekop van stof ontdoen? 

Wie schrijft die blijft toch Ron? 

Liefs Alice❤

Laatst bewerkt: 20/10/2020 - 08:49
20 oktober 2020 om 09.20

Alice, wat ben je toch een heerlijk positief mens. Ik denk: het bbq-seizoen is voorbij, jij zet gewoon een overkapping meer 😊

Laatst bewerkt: 20/10/2020 - 09:20

Ja dat is zoiets als omdenken. Niet in wat niet kan,maar wat wel kan. Zoeken naar oplossingen. Ben ik goed in geworden. 🤭 Nieuwe uitdaging.

Laatst bewerkt: 20/10/2020 - 11:06

...ondanks alles, goed om weer iets van je te mogen lezen, denk aan je, ook al ken ik je niet persoonlijk, Ron!

 

Laatst bewerkt: 20/10/2020 - 15:57

Beste Ron, merk zelf dat dit seizoen met vallende bladeren ook wat doet met mijn gemoedstoestand  .....denk aan vervlogen tijden toen geluk nog heel gewoon was. Maar we moeten nog wat maandjes en lichamelijke obstakels overbruggen voor we weer kunnen bbq met de zon hoog aan de hemel. Terwijl n ander  zich druk maakt over de Coronamaatregelen en plannen maakt hoe verder na de Coronaperikelen, worstelen wij met andere zaken betreft gezondheid enz. dat is onze prioriteit. Good luck Ron en hoop toch nog vele stukjes van je te lezen. Warme groet, Annie

Laatst bewerkt: 20/10/2020 - 17:08

Maar wel fijn om weer wat van je te lezen. En inderdaad, doe de winterbarbeque als het droog is en niet waait. Jas aan, vuurkorf er bij.. 

Sterkte en liefs XXX

Laatst bewerkt: 21/10/2020 - 12:38

Beste Ron, 

Graag sluit ik me aan bij anderen die zeggen dat je ook een bbq kunt doen bij kouder weer, al dan niet met overkapping, een terrasverwarmer of skikleding 😉. Je blog raakte me, omdat ik me realiseerde dat een goede steak van de bbq je levenslust voldoende aanwakkert om te willen blijven leven. Genieten van kleine dingen krijgt zo een nieuwe dimensie. Ik hoop dat je nog lang steaks blijft eten en blogs blijft schrijven! 

Liefs, Jessica

Laatst bewerkt: 25/10/2020 - 15:21