geel hesje

Ik trek me gele hesje aan en ga de straat op, omdat:deze site nog steeds niet klaar is ,concept tekst doet het niet en mijn volgers klagen dat ze geen mail ontvangen na het plaatsen ( kan ook bij hun liggen ) 2) ik heb het kwartje van Kok nog steeds niet terug, 3)door het zoab slijten mijn autobanden sneller, 4)de rijken steeds rijker worden en het gepeupel niet ( jij en ik dus ) 5) Zzp ers gedwongen worden de bodemprijzen op te zoeken, waardoor een pensioen regeling uitblijft voor ze,6) het groot kapitaal bescherming krijgt en privacy van de overheid en jij en ik niet,7) banken nog steeds kapitalen uitbetalen aan hun aandeelhouders en op onze spaartegoeden geen rente geven,8)het Euro parlement iedere maand in een andere stad zit kosten een paar miljoen weggegooid geld 9)De nuts bedrijven zijn geprivatiseerd met gevolg dat het ziekenhuis waar je patient bent opeens moet sluiten de juiste arts voor jou ontslagen word omdat iemand anders er met zijn geld vandoor gaat jou medicijnen verkeert inkoopt en het verplegend personeel steeds verder uitdunt. Ik begrijp die gele hesjes goed ik moet alleen maar zorgen dat ik bij de juiste partij mee loop de meeste hebben onvrede maar kunnen het niet verwoorden. Gelukkig heb ik kanker is het morgen klote weer en als de mars start ben ik nog zo moe dat ik me een keer omdraai en verder slaap, ik had nog wel 20 punten kunnen noemen waar ik verbaasd ontevreden, of me gewoon genaaid voel door welke instantie dan ook, onrechtvaardigheid is een scherpe lancet met bramen daar valt geen operatie mee uit te voeren zonder heel veel bloedverlies en pijn. Ik heb geen journalist gehoord over de vreemde manier waarop Femke burgemeester is geworden, kopstukken in de politiek beschermd worden. Gelukkig heb ik ook alle antwoorden niet aan de andere kant wie zou er naar me luisteren. Als je geen kanker zou hebben zouden dit punten zijn waar je een goed gesprek over zou kunnen voeren, het energie gebrek doet me wegblijven van gekte en da's lang zo gek nog niet.

7 reacties

Dat jij je daar nog allemaal druk over maakt. Eerlijk gezegd, mij interesseert het geen  moer meer. Ik ben bijna aan het einde van de reis. Nog een oversteek te gaan en dan... Zou het niet weten.

Ja, ik heb in mijn jonge jaren gevaren. Dan leerde je, dat het leven aan de wal iets minder interessant was en niet iets om je druk over te maken. Ik merk, dat ik er nu nog steeds zo over denk.

Wie zich er wel druk over moeten maken? Mijn kinderen, mijn kleinkinderen en over een paar jaar mijn achterkleinkinderen (die zijn nu nog te klein). Ik hoop/verwacht dat ik ze goed genoeg heb opgevoed, Ze gewapend heb tegen de moeilijkheden van het leven.

Maar ikzelf? Ik ben over niet al te lange tijd geschiedenis. Ik heb daar vrede mee... H

Laatst bewerkt: 08/12/2018 - 08:17

Tis een zooitje in de wereld en het wordt er niet beter op. Piekeren is slecht voor je hart dus hang het gele hesje maar aan de kapstok. Beter om je rooie mantel aan te trekken en een wandeling te maken door het sprookjesbos. Slaapt een stuk beter! Lieve groet, Jolanda.

Laatst bewerkt: 08/12/2018 - 10:57

Nog een paar dagen Ron, dan kan het gele hesje voor punt 1 aan de kapstok! Alhoewel, die mail zouden ze al enkele weken weer moeten krijgen (de mail ziet er wel anders uit nu). Dus als mensen denken dat ze onterecht geen mail ontvangen, stuur ze dan naar mij door (communitymanager@kanker.nl), dan kijken we waar het mis gaat.

Laatst bewerkt: 08/12/2018 - 12:53

Over Femke gaan we het niet hebben, die riep ooit ergens dat ze zich geen burgemeestersketting om zou laten hangen. 

Je lezers moeten elke keer even 'blogbericht volgen' aanklikken, als ze op je blog gereageerd hebben. Ik kan daar zelf ook niet aan wennen en ik denk dat mensen veel missen doordat dat niet meer automatisch gaat.

Lieve Ron, ik wens je prachtige feestdagen, warme momenten, fijne herinneringen, lekker eten en drinken, sterren in de nacht, kaarslicht, nabijheid, zorgeloosheid, intimiteit en liefde, onvoorwaardelijk liefde! XXX 

 

 

Laatst bewerkt: 08/12/2018 - 18:43

Hoi lieve broer, ook ik zie wat er speelt in de wereld en verbaas me niet. Zolang de mensheid bestaat, bepalen de do have's ,wat de don't have's gegunt word. Ik maak me dus geen zorgen, ons nageslacht vind wel een manier. Zoals geneneraties voor ons deden. Ik ben slechts toeschouwer  vanaf de zijlijn. Karl Marx zei t al; t volk krijgt wat t verdiend, en als t volk vind dat ze beter verdienen, dan zal dat ook( tijdelijk) zo zijn.

Politiek bedrijven vraagd om een specivieke inslag, die mij vreemd is, goddank.

En hoewel ik niet weet wanneer en waaraan ik dood zal gaan, doe ik toch t zelfde als jij. Ik draai me me nog eens lekker om, en mijn enige zorg is of de dak pannen t houden .

Tot snel ron, dikke kus

Laatst bewerkt: 09/12/2018 - 00:43

Hoi Ron.

Ja je hebt een punt het is een puinhoop in de wereld maar daar moet je wel voor geleerd hebben anders snap je het niet. Maar dichter bij huis kan het ook een puinhoop zijn . Op het werk moet je initiatieven tonen maar ook gedwee meelopen in je omgeving wordt er beter via de telefoon gereageerd als rechtstreeks. En je eigen waarden en normen zijn oubollig niet meer van deze tijd.en tradities die zijn mensonterend dus moeten afgeschaft worden. Wereldleiders mogen mensen een fascist noemen ook al kennen zij ze niet. En ik en jij en mensen zoals wij kunnen er weinig mee. En proberen te beschermen wat we van ons kunnen noemen. Probeer te genieten ron  van de leuke dingen die er nog zijn. Dikke kus roelie

Laatst bewerkt: 10/12/2018 - 07:43

Hoi Ron  moest toevallig gister aan je denken.. Tsja de gele hesjes.. Zucht. Ik sympatheer met ze 't hesje ligt onder m'n voorruit hier in Frankrijk  De welvaart in deze maatschappij is te oneerlijk verdeeld. We gaan ondanks vrolijk door met prettige feestdagen, die ik je bij deze ook wens 

Laatst bewerkt: 10/12/2018 - 10:43