is er een antoniem van uitstel ;o)

prettige kerstdagen

geen uitstel maar vervroeging!

gisteren telefoontje gehad, het wordt 15 december, ‘s middags, eindelijk! ik was wel even flabbergasted, had echt wel rekening gehouden met uitstel maar niet dat het eerder zou gaan gebeuren.

het schema is dus nu; aanstaande zondag een pcr test om te kijken of ik geen covid-19 heb. is standaard tegenwoordig bij iedereen die een operatie of onderzoek moet ondergaan in het ziekenhuis, dus lekker weer even die swab door mijn  keel en neus heen. ik heb het al gehad, de covid-19 en de swabs, dus daar ben ik niet bang voor, wel dat er partikels gevonden worden waardoor ik een positieve uitslag krijg en de operatie daarom uitgesteld gaat worden. ik word dan dinsdagmiddag verwacht op afdeling g6zuid en daar gaan ze me preppen. zal wel bloedafname worden en de hele riedel van bloeddruk meten etc. ik zal dan ook wel op de kamer moeten blijven met (oh horror!) een mondmasker?

verder alles maar beetje aangepast in de agenda. het werk van riena omgegooid, het hotel qua data aangepast (kon gelukkig nog) en zo zijn er heel veel dingetjes om rekening mee te houden. we hebben maar besloten om geen bed bij medipoint te bestellen in plaats daarvan wil ik proberen om zoveel mogelijk uit bed te zijn en dan kan ik me ook terug trekken in de slaapkamer als het allemaal teveel wordt qua bezoek in coronatijd ;o) ik blijf deze week wel nog even aan mijn conditie werken, zal zo maar weer eens gaan lopen of fietsen.

ik ben er klaar voor en ik ben dus wel van plan om met de kerst gewoon lekker thuis te zijn :o))

tot dan,

4 reacties

Daar hoef je gelukkig dan niet meer zo lang tegen aan te hikken. Ik denk aan je, ook de 15e . Goed dat je voor Kerst weer thuis denkt te zijn. Sterkte, ook voor Riena, en heel veel succes. Groetjes, Hendri

Laatst bewerkt: 10/12/2020 - 15:39