een tweeling

sterrenbeeld tweeling

zeg niet nee want dan krijg je er 2 😳 er zit er dus nog 1! op de overgang van caput naar corpus en de term whipple / pppd is gevallen. heb net de mdl-arts van het amsterdam umc aan de lijn gehad vanwege aanhoudende pijn in bovenbuik rechts. met name de relatie tussen eten en tijd is duidelijk aanwezig. 1/2 uurtje na het eten of drinken van koffie met name. ook als ik teveel in elkaar gedoken zit is er pijn en moet ik echt de rug rechten.

daar kijk ik dus niet naar uit! als t zo stil blijft staan (niet groeit) is er niks aan de hand maar die 2de was nooit eerder gezien. zat die er dus ook al?

ik heb de urologie poli maar meteen gebeld om de ct-scan te vervroegen, hoorde nu pas dat ik in februari ingepland was, rijkelijk laat na de ingreep vind ik. maar goed, de uroloog was niet aanwezig, die heeft vrij deze week en komt maandag pas terug en dan hoor ik wel hoe en of wat.

weer afwachten dus :o((

wordt vervolgd,

grt, roel

 

2 reacties

Duurde even, was er stil van. Hoe is het mogelijk dat ze dat kennelijk niet goed bekeken hebben? Bril nodig die arts? Laat het whipple-woord maar even rusten, en probeer niet teveel te wachten. Makkelijker gezegd..... ook door een tweeling, niet altijd makkelijk om mee om te gaan, maar het lukt wel. 💋

Laatst bewerkt: 25/10/2020 - 18:45

Hoop dat er snel duidelijkheid komt, het wordt zolangzamerhand steeds onduidelijker? Liefs Riena

Laatst bewerkt: 26/10/2020 - 13:54