Even voorstellen

Voordat ik mijn hersenspinsels en mijn Kanker Diem momentjes met jullie ga delen, ga ik mijzelf eerst even voorstellen.

Mijn tweede naam is Apriati, misschien vertel ik ooit nog een keer mijn eerste naam. Voor nu vind ik het fijn om nog een beetje anoniem te zijn. Ik ben 40 jaar, ben getrouwd met de Liefste en samen hebben we een dochter, de Leukste, van 8 jaar.

Officieel zit ik in het vierde jaar van de lerarenopleiding Nederlands, maar onder andere door corona en omdat ik iets te vaak dingen uitstel, heb ik wat achterstand opgelopen. Ondanks dat de studie best wel pittig is, naast een baan, gezin en sociaal leven is het mijn droom om voor de klas te staan.

Deze droom is in augustus uitgekomen en ik ben nu docent Nederlands op een hele leuke school!

Met mooi weer vind ik het heerlijk om een rondje op mijn racefiets te fietsen. Ik ben totaal niet snel, maar kan dan echt genieten van de natuur en de rust!

Mijn favoriete combi is Food&Family en Food&Friends. Daarnaast vind ik het ook leuk om te reizen en gewoon leuke dingen doen met de Liefste, de Leukste en vrienden en familie. Pluk de dag dus!

 

4 reacties

 

Dag Aspriati,

Laat ons raden. Begint het met een H of een andere letter uit het alfabet? 

XX

 

Laatst bewerkt: 20/11/2021 - 11:10

Hoi Apriati,

welkom bij de club. Zo te lezen heb je een mooi leven. Ik hoop dat je er nog lang en veel van kunt genieten. Ontzettend naar dat kanker ook jouw leven is binnen geslopen. Wij lezen en leven met je mee.

Houdtje

Laatst bewerkt: 21/11/2021 - 07:31

Hoi Apriati,

Vreselijk om te horen dat je baarmoederhalskanker hebt en dan ook nog in een vergevorderd stadium! 
Ik kan er niet 'lijfelijk' over meepraten, maar wel over het hebben van kanker en palliatief zijn. 

Je klinkt sterk en positief en dat is knap. Ik wens je nog ontzettend veel mooie, leuke, gezellige, trubbelige jaren als leraar, moeder, vrouw enzovoorts! 

Lieve groetjes Hebe

Laatst bewerkt: 28/11/2021 - 18:03

Jeetje Apriati. Verschrikkelijk dat jij te horen hebt gekregen dat jij niet meer beter kan worden . Nog zo jong. Wat een hele heftige en spannende tijd is het voor jou/jullie geweest voordat deze diagnose gesteld werd. Je klinkt heel dapper en sterk. Maar het zal ook heel zwaar zijn, verwacht ik. Hoe heb jij jullie dochtertje hierin betrokken? Ik ga je volgen. Lieve groet Dasje 🌺🌺🌺

Laatst bewerkt: 09/12/2021 - 06:41