Prostaatkankerstichting

18 december

Donateur geworden van de Prostaatkanker-stichting. Als welkomstgeschenk ontving het Prostaatkankerlogboek, een zeer uitgebreid boek met alle mogelijke informatie rond prostaatkanker. Veel dingen die ik daar lees zitten wel in de categorie ‘ik wil ‘t niet weten’, maar wel informatie. Op de site van de stichting veel info. Misschien een aanrader voor lotgenoten.

De foto geeft aan welke twee dingen op dit moment een grote rol in mijn leven spelen.

Groet, Johan

2 reacties

Hey Johan,

Ik heb vorig jaar gedoneerd en kreeg ook het prostaatkankerlogboek. Ik ging erin lezen en na 10 bladzijden heb ik het boek gesloten, dat is geen spul voor het slapen gaan. Ik gebruik het werkje als naslagwerk. Overigens komt er volgend jaar een bijgewerkte versie, jij hebt mogelijk nog de laatste herziene uitgave van 2016.

Muziek speelt bij mij een rol, ik bespeel zelf geen instrument maar ik ben wel muzikaal en gevoelig voor goede muziek. Dus de muziek die ik wil horen hangt van mijn stemming af, af en toe moeten de emoties naar boven en dan draai ik aparte muziek die me raakt en die me laat janken om zo de druk van de ketel halen.

Veel groetjes en een mooie kerst gewenst, Victor

Laatst bewerkt: 19/12/2020 - 19:50

Hoi Victor,

Oh, bij mij lag dat boek ook zeer snel in de kast; een paar keer gebruikt als naslagwerk om iets op te zoeken........geldt trouwens ook wel voor sites als deze......dan klik je iets aan en dan denk je.......’k wil ‘t niet weten.

Hé Victor fijne feestdagen gewenst ondanks alle post-operatieve shit. We spreken af dat we van 2021 een topjaar maken....😜😜......🤚🎶🤚

groeten, Johan

Laatst bewerkt: 20/12/2020 - 10:11