Lichtpuntjes zoeken.....

10 december 2020

We zijn nu drie weken en drie dagen na de operatie, toch best wel een heftige ingreep. Qua stemming en klachten geven de dagen een wisselend beeld. Soms letterlijk om te janken en soms samen met mijn vrouw keiharde grappen maken. Soms pijnlijk zitten en soms kan ik ook meer dan een uur op de pianobank zitten en genieten van muziek.

Vandaag zet ik lichtpuntjes voor mezelf op een rij. Lichte verbetering tav incontinentie; ik kan nu ‘s nachts, al vijf nachten vanuit bed ‘droog’ naar het toilet komen ipv de tsunami in de luier zodra ik ging staan. Is toch een vorm van een ‘plas ophouden’.....

Heb één van mijn blogs op pianoworld.com (een internationaal/wereldwijd forum voor pianisten en pianoliefhebbers) weer een boost gegeven. Loopt als geweldig....sinds 1 december 1940x bekeken en veel reacties. Je moet jezelf gewoon oppeppen denk ik dan maar.

Ben inmiddels sinds een dag of tien ook weer begonnen met dagelijks koken, wat ik voor de operatie ook deed, wel een beetje hobby zeg maar.

Vanmorgen kwam een vriendin van ons met een fraai kerststukje....jullie kunnen wel wat gezelligheid gebruiken.......kijk dat zijn dan weer dingen waar je blij van wordt

Dus vandaag geef ik mezelf weer de spreekwoordelijke schop onder de kont en zeg kom op Johan...go on...