op naar een nieuw jaar

Gelijk de helleborus
na een lange strenge winter
kruip ik langzaam weer omhoog.

Richt mijn hoofd naar de zon,
pak de nu nog bleke stralen.

Naarmate de tijd verstrijkt,
het lichaam zich gestadig herstelt,
zal ik sterker worden.

Weer een winter overleefd.

Dank voor alle steun en liefde die ik afgelopen jaar van jullie heb mogen ontvangen.

Fijne feestdagen
Ik wens jullie alle goeds  en veel liefde voor 2020

6 reacties

Wat fijn te horen dat het steeds een beetje beter gaat. Trots op jou.

Ook voor jou en je dierbaren een hele fijne kerst en een gelukkig liefde vol 2020.

Liefs Alice❤😘

 

Laatst bewerkt: 21/12/2019 - 09:07

Goed zo zilvervlerk. Een jaar vol genezing achter de rug. Ga zo door, maar geniet eerst van de kerst en van oud en nieuw!

Maartje

Laatst bewerkt: 22/12/2019 - 09:04

Lieve Maartje (zo heet mijn 3e dochter ook :-)),

Ik heb n.a.v. je reactie jouw hele blog gelezen. Wat een verhaal zeg. Jij hebt echt veel meegemaakt de afgelopen twee jaar. Maar wat een kracht heb je nog steeds. Zo goed om te horen dat je nog zo kan genieten. En zo zie je maar, geen enkel verhaal is hetzelfde. Ik wens jou nog heel veel goede jaren toe 😘

Liefs, Karin

Laatst bewerkt: 22/12/2019 - 10:06

Altijd leuk, een dochter van dezelfde naam.

En ik voel me nog steeds prima, twee jaar na de ellende. Ik heb het eerste jaar geleefd met de gedachte dat iedere dag de laatste kon zijn, maar zo werkt het blijkbaar niet. Het is en blijft een heel onvoorspelbaar verhaal, die eierstokkanker. 

Maar het belangrijkste is. Ik geniet van iedere dag die me gegeven is en dat was voor die tijd wel eens anders.

Dat genieten wens ik jou ook toe het komende jaar !

Maartje

Laatst bewerkt: 24/12/2019 - 16:01

Lieve Karin,

Wat een mooi gedicht! Laat die koude, ellendige winter maar achter je en pak die zonnestralen. Ze worden vanaf nu voorlopig alleen maar warmer en houden langer aan! Jij ook bedankt voor alle steun in het afgelopen jaar, hier op deze site. Heel fijn. Ik wens je fijne, warme en gezellige kerstdagen en voor 2020 het allerbeste!  

Carolina X 

Laatst bewerkt: 22/12/2019 - 14:58

Mooi en lief mooi mens! Jij hoort ook bij de toppers! Trots op jou en ben jij ook maar trots op jij!

Hele mooie, warme en liefdevolle dagen gewenst!

Liefs xxxx Hebe

Laatst bewerkt: 23/12/2019 - 16:05