High Tea in Utrecht

Wat een gezelligheid vanmiddag in Utrecht. Met 16 vrouwen en 1 man hebben we genoten van een heerlijke high tea, maar vooral van elkaar. Met Zweef, die in Hoogkarspel al was ingestapt,  ben ik vanaf Station Hoorn verder gereisd naar station Utrecht. Daar aangekomen kregen we te horen dat we allemaal het station moesten verlaten. Althans dat hoorden we via de app van Bianca. Er was een alarm afgegaan. Op het moment dat Zweef en ik op het station aankwamen was er niet veel te merken. Wel liepen er aardig wat agenten rond, werkten de roltrappen niet (grrr) en waren de poortjes allemaal open. Station Utrecht is al jaren geleden verbouwd, maar ik was er al een tijd niet geweest. Was dus nog even goed kijken welke kant we op moesten. Ondertussen kregen we ook al weer een aantal appjes van deelnemers die verdwaald waren en niet wisten welke kant ze op moesten. Maar gelukkig heeft iedereen het kunnen vinden.

Bij Claar was het een fijn weerzien met een aantal mensen die ik o.a. i n 2019 ook had ontmoet tijdens een lunch destijds. Verder kennismaken met de anderen van wie ik er al diverse kenden van hun bloggen. Het voelde meteen goed met elkaar. Nadat we ons aan elkaar hadden voorgesteld hebben we nog even stil gestaan bij en geproost op Hanneke. We misten haar enorm. Wat zou het fijn zijn geweest als zij er ook weer bij was.

Zweef had tompoucen meegenomen uit Wervershoof voor iedereen. En ze waren echt heel erg lekker. Was alleen jammer dat het warm weer was. Ze waren inmiddels al wat zachter geworden. Maar ik ga vanavond nog in de herkansing. Er waren er een aantal over en ik  mocht er één mee naar huis nemen. Die staat nu nog in de koelkast. En die ga ik dus straks opeten met een heerlijk kopje thee erbij.

Er was tijd tekort om met iedereen te praten, maar we hebben afgesproken dat we vaker wat willen gaan organiseren. 

Dasje: dank je wel dat je dit weer hebt georganiseerd. 

6 reacties

Het was absoluut een superfijn (weer)zien. Ook ik ik kende een paar mensen van die vorige keer dat we geluncht hebben. Daar heb ik toen Hanneke ontmoet en uitgebreid gesproken. Zo leuk! ik heb het haar later nog ge appt: "wat een leuke vrouw ben jij".  Wat zullen we haar missen. En wat mooi eigenlijk dat we haar vandaag op deze manier konden herdenken. 

Ik was vol verwachting voor vandaag. Spannend om nieuwe mensen te leren kennen. Misschien moeilijk ook om ziekte verhalen te horen en ook nieuwschierig naar de mens achter 'zweef',  Ýukkie', CelloM etcetera.

Wat was het mooi om iedereen te ontmoeten. Niet met iedereen kunnen spreken natuurlijk. Maar wat me altijd opvalt, en nu ook zeker weer: de kwetsbaarheid maar ook de levenskracht en levenszin en positiviteit die julle allemaal uitstralen. 

In de trein naar huis tolde mijn hoofd. Ik moest traantjes laten om alles , alle indrukken, maar ik zat ook na te genieten. Van de gesprekken. En ook van de tompouce van Zweef.  En een kaarsje. En een boerenzakdoek . Zo lief allemaal.

Bedankt lieve mensen. En Dasje nogmaals bedankt voor het organiseren. Je bent een kanjer. 

Lenneke. 

 

Laatst bewerkt: 18/05/2022 - 20:30

Het is wat Lenneke schrijft, zoveel verhalen, zo eerlijk en open, geen enkel voorbehoud. En Hanneke, de andere, die eigenlijk vond dat ze er niet bij hoorde omdat geen borst, baarmoeder of eierstokkanker had. Ze is één van ons!

Wat een lieve mensen, ik heb genoten.

Laatst bewerkt: 18/05/2022 - 20:39

Heel graag gedaan Karin. Ik vond het zelf ook heel fijn en bijzonder. En natuurlijk heel blij dat jullie dat ook vonden. Liefs Dasje.

Laatst bewerkt: 18/05/2022 - 22:24

Lieverd ik ben blij met vandaag en vind je een prachtmens en vrouw ,ik heb vandaag alleen KANJERS ontmoet 

Liefs hes🍀🌻😘

Laatst bewerkt: 18/05/2022 - 23:35

Lieve allemaal, vanuit het verre warme Frankrijk zit ik mee te genieten van jullie verhalen. Ik was er graag bij geweest. Goed idee dit! Alleen al vanwege de Tompoucen uit Wervershoof…

En wat een perfecte gelegenheid om samen op Hanneke te proosten. Goed geregeld Anja! 

Laatst bewerkt: 19/05/2022 - 08:22