Helaas, toch meer plekken te zien

De vorige keer schreef ik dat er waarschijnlijk maar één nieuw plekje zat, maar helaas, het zijn er toch meer. 

Vorige week ging het steeds slechter met eten en drinken, met uitlopend naar het weekend waarin ik nog maar 1 banaan naar binnen kreeg en 1,5 liter water.  En ik voelde me echt niet lekker. Toch dan maar het ziekenhuis bellen. Het WAN-hoofd gaf aan dat ik nog wel kon wachten tot maandag. Ik had nog wat gegeten, en drinken was voldoende en urine helder. Ik baalde wel, voelde me echt niet lekker. Maar goed, uiteindelijk gewacht tot maandag en ik mocht meteen naar de spoed komen. Ik was blij dat ik er was. Voelde me beroerd en nu werd er voor me gezorgd. 

Er is veel gebeurd deze week, daar vertel ik, later nog over. Maar dinsdag kreeg ik de uitslag van de Pet ct-scan. Die liet niet veel meer zien dan wat er op de ct-scan was te zien. De volgende dag bij het MDO is toch bepaald dat het om meerdere plekken gaat.

Dus, helaas. Toch even een flinke domper en weer het traject in van chemokuren, waarschijnlijk Gemcitabine met carboplatin, net als de vorige keer.

15 reacties

Ach, wat een enorme dreun! Wéér chemo, weer onrust, weer afwachten... Ik wens je alle sterkte!!

Lieve groet,

Carolina X 

Laatst bewerkt: 02/06/2022 - 10:25

Wat is dat jammer zeg, want je zag er zo goed uit een paar weken geleden tegenover mij in de trein. Ik had zo gehoopt dat het nog heel lang bij je weg zou blijven.

Laatst bewerkt: 02/06/2022 - 10:55

Hoi Karin,

Wat een veerkracht heb je toch iedere keer weer nodig hè. Zo’n domper dit. Heel veel sterkte de komende tijd. Dat het allemaal maar weer voor het goede doel mag zijn en de chemo veel voor je mag gaan doen, good Luck!

liefs Bianca

Laatst bewerkt: 02/06/2022 - 11:27

Wat balen Karin!! Jij kunt dit, maar je hebt er natuurlijk helemaal geen zin in om wéér chemo te ondergaan en dat traject weer door te gaan. Sterkte!

Laatst bewerkt: 02/06/2022 - 13:02

Lieve Karin 

ah meissie wat een domper en tegenvaller is dit ,weer alles ondergaan ga der maar aan staan ,ik had zo gehoopt dat het mee zou vallen en vind dit erg voor je ,wil je ff een dikke vette knuffel geven en alle sterkte wensen liefs hes xxx

Laatst bewerkt: 02/06/2022 - 14:41

Lieve Karin, wat balen voor je en dat je zo beroerd bent is helemaal naar. Ik hoop dat je snel wat beter voelt. 

En dan voor later met de chemo’s; schouders er maar weer onder, succes en sterkte 

warme groet Hanny

Laatst bewerkt: 02/06/2022 - 15:02

Lieve Karin,

Wat een tegenvaller is dit. DIt nieuws wil je helemaal niet krijgen.Ik begrijp dat er nu weer een donkere wolken boven je hoofd samen pakken.  Weer een behandeltraject in. Weer chemo. 

Ik vind het zo rot voor je. Sterkte kan ik zeggen. En ongelooflijk veel support voor jou. Van ons,

Ik denk aan je, xxx

Lenneke

Laatst bewerkt: 02/06/2022 - 20:24

Lieve Karin écht een rot bericht dit! Wat zal de moed je in de schoenen gezonken zijn. Hopelijk lukt het je om de schouders er weer onder te zetten! Ik bewonder jou en al die andere vrouwen die we kennen enorm om de veerkracht die jullie hebben. Lieve groet 

Laatst bewerkt: 03/06/2022 - 00:24

Beste Karin, wat  een naar bericht voor je, het leek zo goed te gaan. Verraderlijk toch, dan sluipen die plekjes toch weer je lijf in. En nu weer een chemotraject, ik heb respect en bewondering voor je dat je dat opnieuw wilt aangaan.  Veel sterkte.

Ruth

Laatst bewerkt: 03/06/2022 - 08:36

Wat een rotnieuws, Karin. 

Weer die ellendige chemo. Nu maar hopen dat het doet wat het moet doen. 

Alvast heel veel kracht toegewenst!

Liefs, Bianca

Laatst bewerkt: 03/06/2022 - 08:49

Lieve Karin,

wat een naar bericht voor je. Ik stuur je een virtueel bosje margrieten en wens je veel sterkte. 
liefs, Margriet 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼💐

Laatst bewerkt: 03/06/2022 - 08:50

Hoi Karin, wat naar voor je dat je weer aan de chemo's moet. Alvast heel veel sterkte gewenst!

Groetjes,

Christa 

Laatst bewerkt: 14/06/2022 - 22:06

Gatverdarrie!

Dat willen we niet horen lieve Karin, wat een klotenieuws! Shit, shit, shit, er zijn dan nog wel behandelingen en dat is fijn. Maar toch, flink balen is dit. Denk aan je lieverd!

xxxxxxx knufs Hebe

Laatst bewerkt: 25/06/2022 - 15:01