Genieten.... Nu!

Genieten... Van alles wat de dag je geeft. Kleine en grote geluksmomentjes , ik koester ze steeds meer en attendeer mezelf erop. Door de corona is het spannend of we naar de zus en zwager  van mijn man kunnen afreizen. Na een heftig jaar erg veel zin in om het eiland curaçao weer te bezoeken. Maar dan komt de corona om de hoek! Deze sluipt nog steeds door de wereld, wat is wijsheid en hoe bescherm je je ervoor? We zijn heel voorzichtig maar toch wil mijn man 2 dagen op kantoor gaan werken. Spannend? Ja, zeker maar we kunnen ons moeilijk opsluiten toch? De test voor curaçao loopt ook in de kosten, ik ben daar wel makkelijker in... We leven NU.. We hebben ervaren dat in een seconde je leven op zijn kop kan staan. Dat de achtbaan zo weer klaarstaat om een heftige rit te gaan maken. Het is maar geld en we kunnen het missen. Maar dan in zo'n vliegtuig... Tja wat moet ik ervan zeggen... We kunnen ons niet opsluiten en alleen maar voorzichtig zijn. Het leven is geen garantie hoe het gaat lopen, dat lees ik keer op keer in de blogs van jullie, je weet niet hoe het gaat lopen. Wij houden altijd in ons achterhoofd dat eens het weer de kop op kan duiken. Het is nou eenmaal dat eens kanker het terugkeren mogelijk is. Nu pakken wat je pakken kan want de achtbaan kan zo weer klaarstaan. Hoop dat jullie iedere dag een moment van geluk mogen ervaren, even de pijn en verdriet op de achtergrond, lekker lachen om misschien we niets. ❤️

Liefs Nonnie ❤️

2 reacties

Lieve Nonnie,

Fijn dat je weer van je laat horen en dat het zo goed gaat met je man dat hij weer twee dagen naar zijn werk wil en durft.

Curaçao? Dat lijkt me wel een waagstuk. In een vliegtuig, het mag nu weer, maar zo lang? Het lijkt me doodeng. Aan de andere kant zo begrijpelijk dat jullie de familie willen zien na alles wat jullie hebben meegemaakt. Wat een dilemma. Sterkte met de beslissing.

Liefs, Hanneke

Laatst bewerkt: 28/06/2020 - 08:37

Ben benieuwd of jullie zijn gegaan. Ik zou niet durven. Maar begrijp o zo goed dat je toe bent aan ontspanning en leuk en fijn. 

Om leuk, fijn, gezellig, en nog meer van zulks weer te zien, voelen en ervaren, moet je soms oprecht te best doen. Maar ja, ook wij hebben als doel gesteld elke dag van minstens één 'iets' te genieten. Blij te zijn. Troost te vinden. Geluksmomentjes. En na verloop van tijd zijn we daar heel goed in geworden. 'Wat een leuk bosje tulpen; ik word er helemaal blij van.' Zoiets.

Lieve groetjes Hebe

Laatst bewerkt: 10/02/2021 - 17:38