Alles weer een beetje "normaal".

Het is alweer een tijd geleden dat ik wat geplaatst heb. Toch volg ik jullie verhalen nog wel. Mijn man is weer gedeeltelijk aan het werk, nu thuis  i. v. m de corona. Je wil geen onnodig risico lopen. Afgelopen donderdag moest hij voor controle, bloed, echo en scan. Uitslag krijgt hij maandag via een belafspraak. De corona houd ons thuis, geen mensen over de vloer, ik doe 1x per week de boodschappen. Zoveel mogelijk contacten vermijden en het risoco zo klein mogelijk houden. Maar, ja hoelang ga je dat volhouden, je kunt je niet eeuwig opsluiten, dan is er ook niks meer aan. Ik ben na 8 weken thuiswerken weer begonnen op de kinderopvang, ouders mogen niet in de school. Ik houd afstand van mijn collega's en attendeer ze er ook op. Ben er niet gerust op dat ik het meeneem naar huis. Mijn handen zijn kapot van de alcohol en wassen. Als ik thuiskom loop ik direct naar boven om mijn kleding in de wasmachine te doen en te douchen. Pas daarna begroet ik mijn man, alles uit voorzorg. We zijn voorzichtig misschien wel beetje te, maar, ja we hebben vorig jaar een heftig jaar gehad en pakken ons leven weer een beetje op we willen ondanks dat mijn man  aan energie e. d heeft moeten inleveren weer een beetje leven. De uitslag maandag is wel weer spannend, maar we zijn positief, dat moet je ookal weet je in je achterhoofd dat het zomaar ineens anders kan zijn.

Liefs Nonnie 💕

5 reacties

Al is het nooit wenselijk om bij of na kanker iets op te lopen, het kan volgens het AvL zo zijn dat 'we' er met milde verschijnselen van af komen, zouden we een coronabesmetting krijgen. De kans op een ernstig verloop schijnt niet groter te zijn door kanker. 

Wel voorzichtig blijven evengoed, maar ik vind het persoonlijk wel een beetje een geruststelling. Want alleen maar thuis en in de tuin te verblijven.. 

Ik duim, hoop en wens hard mee dat de uitslag maandag goed is! Heel veel sterkte! XXX

Laatst bewerkt: 17/05/2020 - 13:56

Lieve Nonnie,

Fijn om weer eens een blog van je te zien. Ik heb zoveel lieve reacties gekregen van jou in de tussentijd en was erg benieuwd hoe het met jullie is.
Wat goed dat je man weer aan het werk is. Ik geef je volkomen gelijk dat je heel erg voorzichtig bent. Ik heb ook de berichten gehoord waar Frie over schrijft, dat kanker op zich geen extra risico geeft. Maar vandaag las ik dat die zogenaamd 'milde klachten' vaak ook heel heftig zijn en dat mensen weken lang erg ziek zijn. Ook is het nog niet duidelijk of er blijvende restklachten zullen zijn. Dat moet jouw man er echt niet nog bij hebben, en jij natuurlijk ook niet, en geen van ons.

Nu komt er dus weer een uitslag aan, dat is weer heel spannend. Laat je ons de uitkomst weten?

Liefs en het allerbeste voor jullie beiden,

Hanneke

Laatst bewerkt: 17/05/2020 - 15:04

Vandaag een goeie uitslag gehad. Bloedwaarden waren 1,4 echt super fijn. Deze waren altijd vrij hoog bij mijn man en nu lekker laag, voor zover het wat zegt dan. Op de ct-scan hebben ze een klein bloedvaatjes gezien? (dat is het waarschijnlijk 🙄 en daar gaan we maar vanuit.) Kan geen kwaad zegt de arts. Over 3 maanden weer controle ..... nu even "rust". Zo hobbelen we weer door. 💪🏼

Liefs Nonnie 

Laatst bewerkt: 18/05/2020 - 18:35

Lieve Nonnie, fijn om van je te horen. Spannend toch weer, die uitslag. Ik hoop op goede berichten voor jullie. Fijn dat je man gedeeltelijk aan het werk is en dat goed gaat. Inderdaad helaas het nieuwe balanceren rondom de corona maatregelen. Ik snap je voorzichtigheid wel hoor, wat je zegt vorig jaar was al zo heftig voor jullie dat je niet op een herhaling zit te wachten. xx Kim😘

Laatst bewerkt: 18/05/2020 - 08:39