tijd voor rust

inmiddels zijn we paar dagen verder en alles begint in te dalen tjonge tjonge wat is er veel gebeurd niet normaal.... wat is de rust fijn maar soms ook pijnlijk ineens krijg je weer dat lege verdoofde gevoel maar we proberen met zijn 3 en door te gaan  zo goed als we kunnen... heerlijk om gewoon lkker te doen wat je wil even geen geregel ik slaap heel veel lijkt wel alsof ik een jaar moet inhalen gek he....

2 reacties

Je hebt in korte tijd heel veel meegemaakt, daar zijn lichaam en geest moe van, het is niet zo gek dat je veel slaapt.Uitrusten en pas goed op jezelf, en op elkaar.

Laatst bewerkt: 18/09/2019 - 12:58

ja dat proberen we nu ook en ja idd het is te gek nu ik weer een beetje bijkom sowieso het id dat ik er ben en ma niet meer is wel heavy ... en ja nu zullen we verder moeten maar ik ben wel bang(er) geworden heb nu alleen nog een vader en ben zelf ook wel een beetje een tijdbom dus ja we zien het wel (ik maak me nog niet druk om mijn pensioen)

Laatst bewerkt: 18/09/2019 - 14:59