op naar de uitslag......

op naar de uitslag heb vorige week mijn eerste controle mri scan weer gehad sinds ik in augustus schoon ben verklaard wat was het heftig de eerste keer zonder mams pff wat heb ik veel nagedacht en heel wat tranen gelaten toen ik in die  buis lag aan wat is geweest maar ook aan mijn eigen situatie en het feit dat je  hoewel ik het niet wil toch elke keer herinnerd word aan het feit dat je dat labeltje kanker op  geplakt hebt gekregen  echt raar nog steeds.... en inmiddels is het alweer 7  weken geleden dat mijn moeder is overleden  die overal bij is geweest in het begin wat mis ik haar toch pff zeker nu  met de donkere dagen voor de deur en het feit dat ik weer scans/uitslagen moet onder gaan  pff zoveel herinneringen in het ziekenhuis met haar....

5 reacties

bedankt!! erg lief van je morgenvroeg en ik knijp hem wel eerlijk gezegd het is de eerste na mijn operatie  dus extra spannend en sowieso het id om dit  5 jaar lang elke 3 maanden te moeten is raar vind ik maar wel goed

Laatst bewerkt: 23/10/2019 - 14:52

Wat naar dat je je moeder nu moet missen. Ik ben met alle behandelingen van mijn zoon mee geweest en daardoor hebben we nu een hele stevige en bijzondere band. Wat kan het leven je rotstreken leveren. In je gedachten zal je moeder altijd bij je zijn. Ik wens je veel sterkte met je rouwproces en bij alle controles (waarbij je dus weer met je neus op de feiten wordt gedrukt) en het wachten op de uitslagen.

Laatst bewerkt: 31/10/2019 - 10:47

idd heel raar idd zij heeft bij mij de bult ontdekt waar het mee begonnen is daarna ben ik naar de dokter gegaan enz enz  en dan raak je vervolgens een half jr later zelf je moeder kwijt en je kan er niks aan doen das het moeilijkste  vind ik en ja de eerste keer weer in dat stomme ziekenhuis onder die scan dat was zo moeilijk wat heb ik gejankt  zeker toen ik eruit kwam  en toen ik eruit kwam geen moeders meer zag die  vroeg van hoe ging het alles goed gegaan gewoon ff lkker eten en drinken naderhand damn wat mis ik dat ontzettend heb gelukkig een hele lieve vader en veel familie maar dan nog is het compleet anders mijn moeder en ik waren heel hecht 2 handen op een buik zogezegd.... hoe is het met je zoon?

Laatst bewerkt: 31/10/2019 - 11:42