nog ff doorgaan.....

regelen regelen  wat komt er een hoop op je af het lukt allemaal wel maar is zowel geestelijk als lichamelijk zo uitputtend ik lig  nu alweer op bed en ga zo plat morgen het prentje de dienst en de kist uitzoeken... het verzorgen van mama was geweldig wat is dat mooi ze was nauwelijks veranderd ten op zichte van zaterdag.... gelukkig nu op naar vrijdag  heb wederom een steentje op de maag liggen kan bijna niet eten  gelukkig wel drinken maar dat komt hopelijk wel goed,,,,

 

bedankt voor jullie reacties hartverwarmend en dat doet me goed want ik kwam oorspronkelijk voor mezelf en ik heb 4 dagen mogen genieten van het feit dat ik schoon ben en toen ging ma naar de dokter en ik wilde een stuk minder komen maar toen dit kwam ben ik toch maar doorgegaan met een blog en dat wist ze ook nog en weet zeker dat ze nu ook op mijn schouders zit dus ik blijf toch maar.... bedankt!!

3 reacties

Ja, nu breekt de tijd aan van veel dingen regelen, van keuzes maken, van eventueel afstemmen met elkaar... dat kan lastig zijn, zeker bij al het verdriet dat er is. Uit ervaring weet ik dat een uitvaart regelen ook iets van troost kan bieden. Iets moois regelen voor je 'beschermengel'. één van de laatste dingen die je voor haar kunt doen. Heel veel sterkte daarbij gewenst en zorg goed voor jezelf!

Hartelijke groet,

Carolina 

Laatst bewerkt: 10/09/2019 - 08:10

Ook ik denk dat de uitvaart, net als de mooie verzorging van je moeder, wat troost kan bieden. De laatste dingen regelen, je hebt het goed gedaan en doet dit ook goed voor je moeder. Probeer uit te rusten wanneer je kan, je hebt nogal wat meegemaakt zo. En hopelijk komt het na vrijdag wel weer goed met eten en drinken. Heel veel sterkte!

Laatst bewerkt: 10/09/2019 - 15:47

Ik weet helaas wat je doormaakt, inderdaad een hoop geregel, keuzes die je ineens moet maken. 

Maar wat fijn dat je de verzorging zelf hebt gedaan, wij hebben dat ook zelf gedaan. Ik hoop dat het jou net zo’n goed gevoel geeft als ons. 

Neem je wel tussendoor wat tijd voor jezelf? Sterkte!

Laatst bewerkt: 11/09/2019 - 04:57