daar issie weer.... effe

kuur 3 gehad wederom zoveel bijwerkingen maar na een week/9 dagen gaat het allemaal weer redelijk snel goed dus nu weer een goede tijd gelukkig voel me (best ) goed kan heel veel energie genoeg dus maar weer doorgaan op na carnaval (voor zover dat is) en kuur 4 die zal begin maart gegeven worden als het bloed goed is..... fingers crossed wel klote mijn internist-oncoloog gaat weg per 1 maart dus een andere erg spannend vind ik dat maarja heb er niks over te zeggen ,,,,,, word vevolgd ga maar proberen te genieten zolang als het kan 

groetjes skippybal86

3 reacties

Hey Skippy,

Wat goed om te horen dat je gematigd positief bent en dat er ook naar omstandigheden goede momenten zijn, daar ben ik blij om :)

Ze zijn bezig met de corona maatregelen te versoepelen, dus misschien zit dat carnaval er ook wel in :)

Wel spannend inderdaad een nieuwe oncoloog....maar dat is straks , wat je zegt eerst maar genieten van de dingen die er vandaag zijn ☼

Hou je goed ☼

Lieve groet hilde

 

Laatst bewerkt: 15/02/2022 - 07:41

Hoi  wat fijn om weer van je te horen. Gelukkig ben je weer een beetje op de been. Ik hoop dat je toch je geliefde carnaval kunt gaan vieren. Take care en rustig aan he.

Lieve groet 

Laatst bewerkt: 15/02/2022 - 08:50

Wat fijn dat t tussen de  zware kuren goed gaat en dat je dan kunt genieten van leuke dingen, ook goed om te horen dat je dan genoeg energie hebt om van alles te ondernemen. 

Ben benieuwd of de Carnaval door gaat. Zorg goed voor jezelf en ga rustig deze dagen in. 

Het is altijd spannend als je weer n andere arts krijgt, maar dat is weer n zorg voor later. 

Blijf  in t nu en geniet van elke dag tussen de kuren in. 

🍀 

Anja 

 

Laatst bewerkt: 15/02/2022 - 09:42