Mijn laatste blog is 2,5 jaar geleden..

Na een lange (hele lange) tijd toch maar weer eens een blog schrijven! Ik zie dat mijn laatste blog 18 mei 2017 is geweest, wat een tijd geleden alweer.

Het gaat goed! Ik ben goed ingesteld qua medicijnen en mijn energie is deels terug. Zoals ''vroeger'' zal dat nooit meer worden, maar dat is geaccepteerd en kan ik mee om gaan inmiddels. 

Het leven weer opgepakt, alles gaat weer zijn gangetje. Volgende week alweer 3 jaar getrouwd, de trouwerij die mij er grotendeels doorheen gesleept heeft toen ik ziek was.

En onze mooiste droom komt bijna uit, in januari verwachten we ons eerste kindje! Eindelijk breken er mooie tijden aan. De zwangerschap gaat goed, het was in begin wel even zoeken qua welke dosering in medicijnen voor de schildklier maar dat vond vanzelf wel zijn weg. Inmiddels bijna 30 weken zwanger en zit ik gewoon weer netjes op de dosering van voor de zwangerschap! De arts voor mijn schildklier is tevreden.

Natuurlijk blijft het elke 3 maand/half jaar spannend voor de bloeduitslagen en in maart heb ik weer een hals echo. Die momenten zullen spannend blijven maar we zijn positief!