Wat een dag!!!!

Vandaag het meest bizarre nieuws ooit gekregen. Zoals jullie weten zou ik opnieuw aan de chemo gaan en een stamceltransplantatie krijgen. De dokters waren er zeker van dat de Hodkin terug was omdat op de PET/CT scan duidelijke oplichtingen waren en ook weer lymfen vergroot waren vergeleken met de scan in juni. Ik zou dus hoe dan ook opnieuw aan de chemo moeten hadden ze gezegd. 

Nu heb ik te horen gekregen dat uit de punctie (operatie van vorige week) dat het geen Hodgkin (kanker) is maar het is nu een ontsteking. Dus ik hoef niet meer aan de chemo en de stamceltransplantatie gaat ook niet meer door! Dat is ontzettend goed nieuws, maar ik sta nog steeds versteld. Ik krijg nu nog wel een paar onderzoeken om dingen uit te sluiten dus ze gaan nu ook nog testen op tuberculose (longfoto maken, bloedtesten, hartfilmpje en natuurlijk een nieuwe PET/CT scan over 2 maanden. Wat ik zelf gek vind is dat ze een punctie alleen uit mijn hals hebben genomen en dat ze er van uit gaan dat de oplichtingen in mn buik en borst ook ontstekingen zijn.. 

Ik dacht weer in een rollercoaster terecht te komen en nu blijkt alles toch ineens goed te zijn. Ik ben ontzettend blij maar ook overrompeld. Ik ga van het ene uiterste naar het andere! Ik wilde dit bericht plaatsen om geen onduidelijkheid te veroorzaken. 

later meer! 

💋

5 reacties

Hoi Emma,

Jeetje, dat is me nog eens nieuws zeg. Kan me voorstellen dat je in eerste instantie dacht dat je je arts niet goed verstaan had. Blij om te horen dat je zo'n goed nieuws hebt gekregen. Het zal vast nog even moeten landen en ik snap dat je nog niet volledig op dit nieuws durft te vertrouwen. Ik duim met je mee dat de andere onderzoeken hetzelfde uit zullen wijzen. Wens je een goede dag.

Liefs Bianca

Laatst bewerkt: 07/10/2019 - 11:56

Wow dat kan tellen als verkeerde diagnose.  Als alle andere tests wijzen op ontstekingen zijn de extra biopten mss niet nodig, maar mss toch eens bij de dokter aankaarten?  Ik hoop dat de tests bevestigen dat het om ontstekingen gaat en dat je er met antibiotica vanaf bent.  Liefs x

Laatst bewerkt: 07/10/2019 - 12:46
7 oktober 2019 om 14.36

Beste Emma, Wat een nieuws.. pfff en een opluchting ,en dat is nog zacht uitgedrukt,  ik kan me voorstellen dat je het nog niet helemaal kunt geloven, een radicaal ander bericht in de positieve zin gelukkig. Het lijkt me heel goed voor je om nog een gesprek, of meerdere, met je arts te hebben om het helemaal goed te kunnen bespreken en om al je vragen te kunnen stellen. Ik duim en hoop dat het inderdaad om een ontsteking gaat! Sterkte en liefs, Esmée

Laatst bewerkt: 07/10/2019 - 14:36

Hey die Emma

jeetje meis . , wat een dubbel gevoel zal jij hebben     Ben je helemaal ingesteld op een nieuwe chemokuur,,, hoeft het niet . GELUKKIGGG. Maar toch kan ik me voor stellen da thet allemaal verwarrend is. Meisje ga lekker genieten met je  leuke gekke lieve vriendinnetjes .   

houd moed meis

P.S . ik moet soms zo lachen om je hou jij  alles verwoord hier . en top

 

gr Ria 

Laatst bewerkt: 10/10/2019 - 21:11

Ik had een tijdje niet gelezen vandaar dat ik wat achter loop.

Wat een bijzonder nieuws. Dan staat je wereld twee keer in korte tijd op de kop.

Maar wat een goed nieuws! Ik schrik iedere keer weer als ik bij iemand lees of van iemand hoor dat de Hodgkin weer terug is. Gelukkig voor jou geen vervolg traject. Hopelijk doen ze nog wel al de testjes om van alles uit te sluiten. Zodat er er geen onzekerheid kan blijven knagen. En dat je weer helemaal wordt goedgekeurd.

Laatst bewerkt: 31/10/2019 - 09:52