En nu?

Tja en nu? Nu hoef ik nog maar 1 kuur te gaan, wauw! Wat is het snel gegaan zeg. 1 kuur dat betekent nog 2 keer chemo. Ja ik heb tegenslagen gehad en 1 keer zelfs bijna het lootje gelegd. Maar zonder mijn lieve vriendinnen, familie en mn lieve vriendje had ik dit lange avontuur niet volgehouden. Ik ben iedereen ontzettend dankbaar voor alles! 13 mei was ik jarig en ben ik 21 geworden een top verjaardag! Mijn vriendinnen die om 12 uur s nachts onder mijn raam staan met vuurwerk sterretjes. Geweldig toch?! Zoiets verzin je toch eigenlijk niet? Prachtige cadeau’s gehad, ondanks dat ik chemo kreeg op mijn verjaardag, heb ik gewoon mijn verjaardag gevierd. 

Dit weekend een nachtje weg geweest met lieverd Bram. Of te wel ik geniet met volle teugen van alles om me heen en alles wat ik doe. Gek is dat.. je gaat de wereld toch anders zien en automatisch meer genieten van alle dingen. Niet dat ik hiervoor nooit genoot maar je geniet een beetje extra. 

1 reactie

De wereld is helemaal anders    Je krijgt veel te verduren lees ik  . Ik ben wel blij voor je dat je naaste er voor je zijn   Verdriet kun je ook delen.  Dit mag er ook bij    dit is niet niks   .De steun van iedereen heb je ook nodig . Ik hoop dat je de kracht blijft behouden  Positief blijven !!!  wonderen kunnen altijd op je pad komen  .Dit is DE  Geluks stoel ,Ik denk dat ik op die zelfde stoel  heb gezeten  4 jaar geleden   .Heel veel beterschap !

Laatst bewerkt: 28/05/2019 - 15:18