De mooiste ster aan de hemel

Na 1 jaar en 19 dagen vechten tegen de agressieve kanker, alvleesklierkanker, heeft mijn mama de strijd verloren. 

Het is zo snel gegaan, ik kan het bijna niet geloven. Het nieuws dat er helemaal niks meer te doen was in Leuven en dat ze nog maar een paar maand te leven had, nam al haar moed die ze nog had weg. 

Mama, ik hou van jou. Uit het oog, maar nooit uit het hart.

Slaapwel lieve mama ❤️

10 reacties

Lieve, lieve Smedtje,

Je lieve, fantastische en sterke moeder is overleden... wat enorm verdrietig en niet te bevatten! Je schreef altijd zo liefdevol over haar en ik kan me zo goed voorstellen dat zij van onschatbare waarde voor jou was. En jij voor haar! Ik wens je alle troost, kracht en moed om zonder haar verder te gaan, Smedtje!

Liefs,

Carolina X 

Laatst bewerkt: 12/02/2020 - 19:10

Lieverd, gecondoleerd met het verlies van je lieve moeder. Wat een pijn en een gemis. Als ik het goed heb gelezen heb je gelukkig heel veel mooie herinneringen aan een liefdevolle moeder. Ik hoop dat dat je troost geeft in deze zware tijd en alle zware momenten in de toekomst.

Heel veel sterkte!

Miranda XX

Laatst bewerkt: 12/02/2020 - 22:23

Woorden schieten gewoon tekort!! Heel veel sterkte met het verlies van je lieve moeder😔

Groet,

 

Össsiii

Laatst bewerkt: 12/02/2020 - 23:17

Lieve Smedtje, 

Gecondoleerd met het verlies van je moeder. Zo verdrietig, zo onwerkelijk en op het einde zo snel gegaan 😢. Net als andere lotgenoten wens ik je heel kracht en moed toe! Woorden schieten natuurlijk tekort. Ik hoop dat je veel mensen om je heen hebt die je steunen en lief hebben ❤️

Laatst bewerkt: 13/02/2020 - 07:20