Nog 1 nachtje slapen ....

Soms heb ik het idee dat ik weer kind ben, althans ik denk weer in die termen: nog 1 nachtje slapen en dan horen we het weer. Deze keer was ik de afgelopen 2 weken redelijk rustig, wat gelaten misschien, behalve dan vanochtend want dan komt de stress weer opzetten. Maar de uitslag was opnieuw prima: 0,02.
Aangezien er een nieuwe uroloog was heb ik eens gevraagd wat ik nu moet met dat vonnis - u heeft nog 5 jaar - dat ik verleden jaar op 3 augustus in het SFG te horen kreeg. Hij gaf hetzelfde antwoord als een bekend professor (ik heb de naam helaas niet) die ik eens op tv daarover hoorde: zulke dingen moeten niet gezegd worden want er zijn zoveel factoren die daarbij een rol spelen. Zoals het er nu voorstaat wacht mij de hormooninjectie in de buik als de Cyproteron niet meer werkt. Dat zal gepaard gaan met meer bijwerkingen die ik dan maar voor lief moet nemen.Daar zou ik misschien weer 2 jaar op kunnen teren. Dan kan er nog chemo volgen mocht de levens verlenging in balans zijn met de bijwerkingen. Al met al kan ik voorlopig nog even vooruit!!
Wat betreft de incontinentie ben ik vooruit gegaan door het gebruik van de Neurotrac Tens, een apparaat dat door middel van 2 elektroden, 1 op de voorvoet en 1 op de enkel, electrische pulsjes geeft die een goede uitwerking op de blaas hebben. Ik gebruik hem nu om de dag en verlies minder urine dan voorheen. (zie foto hieronder)Er is ook een Neurotrac Continence die wat duurder is maar mijn fysiotherapeute raadde me dit apparaat aan en vooralsnog ben ik zeer tevreden. Dus wellicht een aanrader voor hen die met hetzelfde probleem te maken hebben.
Nog een aanrader: Als De Tijd Voor Altijd Stil Zou Staan van Ivan Wolffers. In 2 adems uitgelezen.
Oh ja, ik had nog een liedje gemaakt over ons hondje Keetje. Volg de link.



1 reactie

GEWELDIG!!!!!! Helemaal fijn zo'n uitslag en dan jeetje, liedje over Keetje vinden wij helemaal een goed ideetje! Lieve groeten!
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14