Langzaam

De PSA blijft langzaam stijgen, deze keer iets minder dan de vorige keer, van 4,8 naar 5,7 +0,9, vorige keer kwam er iets meer dan 1 bij. Maar nu was ik weer ongerust over de alkalische fosfatase, overigens net als de vorige keer met 0,8 gedaald maar over deze daling was weinig informatie te vinden. Geen probleem vond de uroloog, die bloedwaarden kunnen fluctueren. De belangrijkste waarde is en blijft de PSA. Voor het eerst in al die jaren kan ik met deze uroloog rustig praten, het er niet mee eens zijn e.d. en dat heb ik wel eens anders meegemaakt. 

Maar door de kleine stijging gelukkig geen andere maatregelen, ben ik blij mee.

Iets heel anders. Ik pak mijn gitaar toch wel dagelijks op, soms komt er wat leuks uit, heel vaak niet. Soms grijp ik terug op het verleden en dan kunnen de liedjes van de Beatles me vaak blij maken door de prachtige vondsten. Echter sinds Hanneke is overleden was dat ineens over, geen gitaar meer aangeraakt en als ik het toch probeerde was het zinloos, ik vond het niet meer leuk. Van 4 gedichten van Hanneke heb ik liedjes gemaakt dus het was ook niet zo dat ik altijd met haar gedichten bezig was.

Gelukkig kwam deze week het gevoel weer een beetje terug, ik kan het niet verklaren.

Tipo


 

5 reacties


Van alle  ( overleden ) personen op deze site heeft Hanneke wel de meest diepe , onuitwisbare afdruk achtergelaten . Ook voor mij . 

Het heeft allemaal tijd nog om dat te verwerken 

Laatst bewerkt: 15/07/2022 - 20:22

Elke keer weer is zo'n controle moment spannend wat de uitslag zal zijn. Dat is heel herkenbaar. 

Hanneke was zeer vereerd met de liedjes die jij naar aanleiding van haar gedichten gemaakt hebt. We missen haar allemaal enorm. 😪💖

Laatst bewerkt: 16/07/2022 - 00:07

Ik was blij dat ik een muzikale invulling mocht geven aan haar gevoelige, rake gedichten. 

Laatst bewerkt: 16/07/2022 - 08:44

Dag Tipo,

Fijn dat er geen verdere maatregelen nodig zijn. Dat is altijd toch maar afwachten. Geeft je wellicht weer de mogelijkheid om je aan je liedjes te wijden.

Groet,

René

Laatst bewerkt: 16/07/2022 - 16:24

Ja, dat is weer geruststellend voor de komende tijd. 
Die liedjes zullen wel weer komen hoor. 
Groet,

Tom

Laatst bewerkt: 17/07/2022 - 15:54