In de lijn der verwachtingen

Hij boemelt rustig en onverstoorbaar door, was het eerst met honderdsten, nu is het met tienden. PSA is gestegen van 1,4 naar 2,1. Nog steeds erg laag natuurlijk maar het rommelt wel van binnen. Ik hoop dat de medicatie niet hoeft te veranderen maar daar gaan we het volgende week over hebben. Wordt dus vervolgd.

Tom

5 reacties

Juist de laatste dagen dacht ik: lang niks van Tom gehoord. Maar geen nieuws was dus helaas niet hetzelfde als goed nieuws. Ontzettend vervelend dat de waarde doorstijgt. Met jou hoop ik ook dat je nog door kunt gaan met de huidige medicatie. "De troeven zo langzaam mogelijk uitspelen" noemt mijn oncoloog dat.

Ik hoop dat je mentaal overeind kunt blijven, want die kant zit er natuurlijk ook altijd aan als je weer hebt moeten incasseren.

Sterkte,

Hanneke

Laatst bewerkt: 23/09/2021 - 17:23

Ook ik zag je blog en dacht "daar is Tom, die heeft vast weer een liedje gemaakt over zijn wel en wee, en hopelijk veel wel en geen wee'". Helaas toch een beetje wee, bah! En ook geen liedje maar dat is ondergeschikt. 

Ik hoop dat je oncoloog het allerminst alarmerend genoeg vindt om een ander middel te starten, "sweat out the assets" noemen we het op ons werk (analoog aan de troeven van Hanneke). 

Sterkte, xx, Joke

Laatst bewerkt: 23/09/2021 - 18:43

Zolang het maar geen sprintje trekt. Ik ben de blogs een beetje aan het bij lezen. Balen dat het stijgt, maar hopelijk blijft het een hele trage boemel........

Laatst bewerkt: 20/10/2021 - 19:30