Getver, BRVO met CME

Vanmiddag kreeg ik te horen dat ik dat had aan mijn rechter oog oftewel vene takocclusie. Een lichte tia in het oog waardoor er bloed komt op plaatsen waar het niet hoort.

En is dat dan op te lossen? Ja hoor, drie injecties. In het oog, getver. Wordt wel verdoofd maar het idee van een scherp ding in mijn oog staat me niet  echt aan. Maandag de eerste, een maand later de tweede, in september de derde, dan controle en dan op vakantie.

Eerst naar Noord-Frankrijk om de eerste wereldoorlog te herdenken, dan naar het zuiden om te genieten. Lekker wandelen met z'n drieën, Keetje de ruimte en wij ook. Heerlijk.

10 reacties

Ha Tom, ik geef een hartje voor het laatste deel van je blog. Voor het eerste deel zou ik een 'ieuw' willen geven, maar die hebben we niet :).

Laatst bewerkt: 01/07/2019 - 20:27

Inderdaad, in één woord: getver!!! Het zijn er 'maar' 3, die injecties. Ga maar eerst dus genieten in Frankrijk! Sterkte ermee.

 

Laatst bewerkt: 01/07/2019 - 20:36

Bedankt Yzoltan,

Maar het is andersom, eerst de injecties en pas daarna op vakantie. Hoe eerder het achter de rug is hoe beter.

Groet,

Tom

 

 

Laatst bewerkt: 02/07/2019 - 11:51

Ik heb aan je gedacht vandaag, gehoopt dat het mee zou vallen. Maar dit is zwaar klote! Gadverdamme, injecties in je oog. Dat kon er even niet meer bij.

Gelukkig lonkt Frankrijk aan de horizon en hopelijk kun je daar heerlijk wandelen. Ik ben net terug van een week wandelen langs de Opaalkust. Geweldig, het heeft me zoveel goed gedaan! Zoiets wens ik jou ook van harte toe.

Hanneke 

Laatst bewerkt: 02/07/2019 - 14:10

Dank Hanneke,

Misschien valt het mee, ik heb uiteindelijk aan beide ogen al een staaroperatie gehad. Maar het idee staat me echt niet aan.

Fijn dat je genoten hebt van het wandelen, daar knap je inderdaad van op.

Groet,

Tom

Laatst bewerkt: 02/07/2019 - 11:50

Tom,

je hebt al veel doorstaan en die injecties die laat je "gewoon" even zetten. Daarna als je onderweg bent naar Frankrijk ben je dat al lang weer vergeten!

Geniet van het laatste en accepteer het eerste. Sterkte man.

 

Groet Paul

Laatst bewerkt: 02/07/2019 - 13:45

Dag Tom,

Zo is er altijd wel iets aan de hand en blijven we aan het "klungelen". Ik hoop dat het meevalt en dat je met volle teugen kunt genieten van het Franse land. 

Groet,

René

Laatst bewerkt: 05/07/2019 - 02:40

Bedankt René, ik ga er vanuit dat het meevalt en genieten gaan we zeker.

Groet,

Tom

Laatst bewerkt: 05/07/2019 - 08:33