Koud aan de kont

In de aanloop van de diagnose ben ik gaan onderzoeken wat er op mijn pad zou komen en één van de dingen was dat bij bestraling ook de darm geïrriteerd zou worden met dunnere ontlasting en slijm verliezen. Daarop besloten dat er een betere toiletvoorziening moest komen in de badkamer en dan ook maar in het gastentoilet. Nu was de planning dat de bestraling pas na een half jaar zou gebeuren, dus in december of januari. Met het laatste gesprek met de radiologe was die datum ruim drie maanden naar voren getrokken. Oeps! En mijn verbouwingen waren nog niet zo ver. Wel georiënteerd, maar nog niet begonnen. Waar eigenlijk eerst met de badkamer begonnen zou worden, was dat nu het gastentoilet geworden, vanwege de minder ingrijpende aanpassingen. Inbouw reservoir besteld, douche wc met warm- en koudwater aansluiting, fonteintje en sensorkraan. Al bouwende voort heb je meer materialen nodig, zo ook een drukplaat voor de ombouw van het reservoir. Naar de bouwmarkt in Purmerend, want daar was die voorradig tegen een scherpe prijs. En dan sta je buiten en is je auto toch minder groot....

Maar het gastentoilet is nu klaar, de straal nog koud omdat de warmwateraansluiting nog niet is aangesloten, maar het poepertje is schoon. Wel koud.

10 reacties

Goed idee! Nu ben ik, vast als wel meer lezers, razend benieuwd hoe het eind resultaat er dan uitziet. Maar heerlijk dat je daar straks van kan genieten. Of is het meer profiteren?

Laatst bewerkt: 23/09/2021 - 21:17

Ik houd het meer op profiteren. Van de week het verslag van het second opinion gelezen bij het avl en daar stond in dat de prostaat wel akelig dicht bij de darm lag. In mijn bewoordingen dan.

Inmiddels de halve badkamer gesloopt en daar moet een vergelijkbare wc komen, maar die blaast hem ook nog droog met warme lucht. Strakke planning, over twee weken komt de tegelzetter.

Laatst bewerkt: 23/09/2021 - 21:47

Wat netjes, Zweef en wat een goed idee. Net als judosas ben ik benieuwd naar het resultaat. Ik bedoel het toilet, niet het schone doch koude poepertje.

Maar even zonder gekheid: het zijn vervelende bijwerkingen. Heb dit van zeer nabij meegemaakt. Ik hoop dat het voor jou mag meevallen. 

Succes met de verdere verbouwing.

Hanneke

Laatst bewerkt: 23/09/2021 - 21:30

Het is natuurlijk maar het kleinste kamertje, dus een overzichtsfoto valt niet mee.

Laatst bewerkt: 23/09/2021 - 21:40

Wat een goed idee en ziet er top uit ,dat je er maar veel genot van zult hebben want een schone frisse poepert wil toch elk mens .

Liefs hes 👏🍀

Laatst bewerkt: 23/09/2021 - 22:23

dat van die auto herken ik, tegenwoordig vraag ik zoon om te rijden als er  iets nodig is wat niet in mijn auto past..  ;)
het resultaat is mooi geworden, eigenlijk hoop ik dat je het niet nodig zult hebben, dat die bijwerking voor jou mee valt ( is daar kans op? heb geen idee)  

x tine

Laatst bewerkt: 24/09/2021 - 11:07

Dat fonteintje! Potverdorie dat is me wel sjiek-de-friemel zeg. Dat je poeperd zo wordt schoongespoten. Alleen nog even nadeppen en klaar is Zweef. 

Laatst bewerkt: 24/09/2021 - 19:31

Nee, nee! Dat fonteintje is voor de handen. Pffffft.

Dank je voor het compliment

Laatst bewerkt: 24/09/2021 - 20:26

Mooi, Zweef, ik moet er om grinniken. En hoop dat je lang mag profiteren! Liefs en sterkte XXX

Laatst bewerkt: 24/09/2021 - 22:11